NAPRAVITE KORAK KA ZDRAVIJEM ŽIVOTU

Iako često znamo na to zaboraviti – naše zdravlje i zdravlje naših najbližih treba biti na prvom mjestu. Stoga vas City Center one, uz potporu Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Dr. Andrija Štampar i Udruge SVE za NJU, poziva na Dane zdravlja koji će se održati 16. ožujka.

Odazovite se na mamografiju

Ožujak je mjesec u kojem se obilježava Dan narcisa koji je posvećen prevenciji i ranom otkrivanju raka dojke. City Center one pridružuje se ovim ciljevima te pruža priliku posjetiteljicama da obave besplatnu mamografiju. Pozivamo žene starije od 40 godina na ovaj jednostavan i brz pregled koji može spasiti život. Mobilni mamograf nalazit će se ispred glavnog ulaza u City Center one West, 16. ožujka, od 10 do 12 sati te isti dan ispred City Centera one East, od 14 do 16 sati. Broj pregleda je ograničen, a termin se može rezervirati na brojeve telefona 01/4696-309; 01/4696-347, uz naznaku radi li o City Centeru one East ili City Centeru one West.

U prizemlju Centra, od 9 sati, čekaju vas korisne informacije o liječenju i prevenciji raka dojke. Prilika je to da se ugovore termini za mamografiju te da kupnjom narcisa podržite rad udruge SVE za NJU.

*Svi termini za mamografiju su popunjeni. Više informacija o dodatnim terminima pregleda možete dobiti za vrijeme Dana zdravlja u svom City Centeru one.

Provjerite stanje krvnog tlaka, šećera u krvi te stanje organizma

Od 10 do 14 sati u City Centeru one West i od 14 do 18 sati u City Centeru one East besplatno možete provjeriti stanje krvnog tlaka i šećera u krvi te prikupiti izvrsne savjete stručnjaka koji će vam pomoći da usvojite zdrave navike i osjećate se bolje.

U City Centeru one West od 11 do 15 sati u organizaciji GYMLAB-a obavite dijagnostičku procjenu vašeg organizma kroz analizu sastava i građe tijela na InBody vagi.

Dane zdravlja u City Centeru one podržali su Nastavni zavod za javno zdravstvo dr. Andrija Štampar, Gradski ured za zdravstvo, te Udruga SVE za NJU.

Živite zdravo i osjećajte se dobro.