NOVOOTVORENO – SHOETIQUE

Na 1. katu City Centera one East potražite novootvorenu trgovinu SHOETIQUE.

U kratkom roku SHOETIQUE je postao jedno od omiljenih mjesta kojeg posjećuju modni znalci. Kao i brendovi koje zastupa, SHOETIQUE odiše luksuznim i sportskim izgledom, što najbolje sažima filozofija Cruyff Classics brenda u sloganu – Football luxury.

U SHOETIQUE ponudi nalaze se brendovi koji su kroz svoju nogometnu prošlost naučili kako izraditi najbolju i najudobniju tenisicu. Zašto su njihove tenisice obožavane diljem svijeta, sada ćete moći provjeriti i sami. Osim širokog asortimana tenisica, u ponudi će biti i sportska odjeća te sredstva za čišćenje.

U SHOETIQUE s najvećim ponosom ističu višegodišnju suradnju s nizozemskim brendom Cruyff kojeg je prije četiri desetljeća osnovala jedna od najvećih nogometnih legendi, Johann Cruyff. Taj sportski genije, ali i modni buntovnik je zahvaljujući suradnji s talijanskim modnim vizionarom, Emidiom Lazzarinijem, utemeljio brend koji donosi jedinstveni modni izričaj namijenjen svima koji svoju strast prema nogometu žele pokazati kroz stil i vlastite odjevne kombinacije.

Brandovi u ponudi: Cruyff Clasics, L’ascolan, Meyba, Touzani, Ghoud, Mercer, Off The Pitch.

Vidimo se!