PANDORA ZIMSKA KOLEKCIJA

Dovedite zimsku ledenu ljepotu i zapanjujuće elemente noćnog neba u svoju kutijicu s nakitom s prekrasnim sezonskim prstenima iz PANDORE.

Ove zime izađite iz svemirskog glamura s prekrasnom kolekcijom Blistavi led, koja je namijenjena da nizanje nakita dovede na novu razinu. Izrađena je, od nepatvorenog srebra i u PANDORA Rose, a prekrasno izrađeni prsteni kombiniraju moderni dizajn s baguette – rezom kamena. Zanimljiv ručno dovršen dizajn mami poglede svojim futurističkim i nebeski inspiriranim detaljima, pravokutnim površinama bezbojnih cirkona koji se presijavaju poput leda.

Kombinirajte prstene kako biste kreirali savršeni izgled i savršenu kombinaciju za svaku prigodu, bez obzira idete li na odmor s prijateljima ili na koktele nakon posla. Učinite prstene glavnom točkom Vaše odjevne kombinacije; stvorite zapanjujuću kombinaciju s otvorenim prstenom Krhotine Sjaja i samostalnim prstenom Blistavi Led u nepatvorenom srebru. Začinite izgled odgovarajućim prstenom u ružičastoj nijansi i uvedite dva tona u vašu kombinaciju.

Da bi privlačenje pogleda dobilo novu dimenziju, kombinaciji dodajte prsten Ledena Ljepota na srednji ili mali prst. Njihove bezvremenske linije, bar – način umetanja kamena sjati će na Vašim prstima i reflektirati Vašu ženstvenost.