PANDORA KOLEKCIJA ZA MAJČIN DAN

Jedinstvene osobine žena dolaze u centar pažnje jer PANDORA ima novu kolekciju za Majčin dan, vješto izrađenu od visokokvalitetnih materijala. Proslavite njenu osobnost!

Jedinstvene osobine žena dolaze u centar pažnje jer PANDORA ima novu kolekciju za Majčin dan, vješto izrađenu od visokokvalitetnih materijala. Izlazeći iz tradicionalnih definicija što to znači biti majka, upečatljivi novi dizajn slavi zamršene osobnosti žena te im dopušta da iznova zasjaju.

Za avanturističke majke koje uživaju istraživajući nove stilove, predstavljamo PANDORA Rose plutajući medaljon koji prilagođavate sebi dodavanjem petite elemenata. Upečatljivi srebrni dizajn nakita s mašnom savršen je za snažne majke koje samouvjereno pokazuju svoju ženstvenost. Za majke koje nas inspiriraju, PANDORA Shine privjesak također inspirira vibrantnim riječima i presvlakom 18k zlata na bazi od nepatvorenog srebra. Stvoren je i PANDORA prsten s plutajućim medaljonom, savršen za zaigrane majke koje će se poigrati slaganjem priča na svojim prstima.