RBA BANKA U CITY CENTERU ONE

Raiffeisenbank Austria d.d. (RBA) prvi puta otvara svoja vrata klijentima u jednom shopping centru i to s novim, unaprijeđenim konceptom poslovnice.

U City Centru one East RBA predstavlja novi koncept poslovnica, temeljen na novom korisničkom pristupu pri kojemu je fokus u cijelosti usmjeren na iskustvo krajnjeg korisnika te njihovo zadovoljstvo uslugama i doživljajem. Svaki dio poslovnice ima svoju priču, puno je pažnje posvećeno detaljima, a klijentima se želi ponuditi više od same funkcionalnosti. U novoj poslovnici, klijentima je na raspolaganju 24-satna zona unutar koje se nalaze uplatno-isplatni bankomati, a u prostoru poslovnice očekuje ih zona s ugodnim sjedećim mjestima, video zidom s dinamičnim sadržajem, kao i polica s knjigama, tableti te besplatan WiFi.

   

U RBA misle i na najmlađe pa je u poslovnici za djecu osmišljen Bubašpara dječji kutak, gdje djeca imaju priliku crtati i bojati na posebno za njih dizajniranom i unikatnom Bubašpara stolu, igrati igrice na tabletima, čitati slikovnice ili knjige te gledati crtiće na TV ekranu.

Isto tako, ono što je posebno kod ove poslovnice je njena pristupačnost za nagluhe i slabovidne osobe. Za posjetitelje slabog sluha, na raspolaganju je induktivna petlja koja pojačava i filtrira zvuk te nositelju slušnog aparata omogućava jasnu komunikaciju s djelatnicima poslovnice, dok je osobama slabog vida na raspolaganju taktilna traka, koja ih vodi od ulaza do djelatnika na prvom radnom mjestu.

Povodom otvorenja RBA priprema razne pogodnosti za posjetitelje, a više informacija saznajte na linku – promotivna RBA ponuda.