SAVRŠENI ZIMSKI LOOK

Iako je jesenska sezona još uvijek u punom jeku, niske temperature pozivaju nas da se pripremimo za zimsku modnu igru. Springfiled donosi ključne komade bez kojih najhladnija sezona ne smije početi.

TOPLE VESTE 

Za najzanimljiviji dnevni look za nju Springfield predlaže tople veste u neutralnoj sivoj, vječnoj crnoj i upečatljivoj indigo plavoj boji. Ovaj topli komad ove sezone dolazi u najzanimljivijim izdanjima, začinjen ukrasnim aplikacijama poput cirkona i perlica.

Kolekcija za njega donosi pletene džempere i dolčevite u toplim jesenskim tonovima.

TOPLE JAKNE

Tople, ugodne i lagane pernate jakne su nezaobilazni komad za hladne dane te su savršen zimski saveznik koji će u trenu podignuti svaki outfit.

Želite li začiniti poslovnu ili večernju kombinaciju, svoj stajling začinite jaknom s umjetnim krznom ili teddy bundicom. Springfield muškarca vidi u trendi pernatim jaknama raznih boja  te u Haringtonkama s vunenim ovratnikom.

MODNI DODACI

Osim torbica bez kojih niti jedan outfit nije potpun, ženski stajling za hladne dane ne smije proći niti bez trendi šala, atraktivne pašmine ili toplih kapica, a finalni touch će podariti must have komad sezone – trendi gležnjače.

Springfield za njega predlaže popularne šilterice od samta i pleteni šal sitnog tkanja. Uskladite stajling uz neki od ovih nezaobilaznih modnih dodataka i uživajte u Springfield fashion avanturi za hladne dane.