MJESEC ČAROLIJE I DARIVANJA

Dobrodošli u najljepši mjesec u godini – prosinac, koji će se u vašem City Centeru one osjetiti baš na svakom koraku.

Uživajte u shoppingu, druženju i zabavi u prekrasno dekoriranom prostoru; kupite savršene božićne poklone za svoje najdraže uz najbolji izbor trgovina i odlične popuste te ih besplatno omotajte; družite se sa zvijezdama prosinca – sv. Nikolom i Djedom Božićnjakom te na svakom koraku osjetite toplu blagdansku čaroliju.

Odaberite idealan poklon
Razveselite svoje najbliže poklon bonom City Centera one kojega od sada možete kupiti i online, iz udobnosti vašega doma. Odaberite City Center one u kojem ćete ili vi ili osoba koju darujete preuzeti poklon bonove, odaberite iznos, način plaćanja i kupnja je gotova! Poklon bon City Centera one moguće je iskoristiti u više od 450 trgovina u City Centeru one East, West i Split, stoga je to poklon kojemu će se radovati baš svi jer im omogućuje shopping u njihovim omiljenim trgovinama i mogućnost da odaberu baš ono što im se najviše sviđa i ono što su dugo priželjkivali. Samo kliknite na on line kupovinu i za nekoliko trenutka savršen poklon je kupljen.

#fromcitywithlove
Hvala svim posjetiteljima City Centera one koji su bili dio blagdanskog mozaika koji čini čak 1536 različitih fotografija. Svaka od njih je jedinstvena i ima svoje posebno mjesto – a zajedno čine savršenu i skladnu božićnu čestitku koja uljepšava blagdane u Cityju. Od srijede, 6. prosinca pa sve do nedjelje, 10. prosinca do kraja dana, posjetitelji su birali svoje omiljene blagdanske fotografije ili se tijekom vikenda fotografirali na posebno uređenom božićnom corneru. Te fotografije su objavili na svojim društvenim mrežama uz #fromcitywithlove, preuzeli ih za uspomenu i postali dio najposebnije blagdanske čestitke. Mozaik potražite na 1. katu City Center one, na galeriji Egoist.

Besplatno dekoriranje poklona
Pokloni koje ćete darovati svojim najdražima neka se istaknu kao najljepše dekorirani – za to će se pobrinuti vješte, maštovite i kreativne aranžerke u City Centeru one koje će svaki poklon kupljen u Centru besplatno omotati i dekorirati do 24. prosinca. A što se tiče odabira poklona – na raspolaganju vam su vam brojne trgovine u kojima ćete pronaći izvrstan poklon za sve dobne skupine i ukuse.

  • nedjelja 24.12. – od 10 do 17 sati

Djed Božićnjak
Vaše najmlađe očekuje druženje sa zvijezdama prosinca i puuuuuno slatkih poklona: Djed Božićnjak nam stiže sa Sjevernog pola u terminima: 21.12. od 14 do 20 h i 22.-23.12. od 10 do 21 h

Produženo radno vrijeme
Kako bi potraga za savršenim poklonima protekla bez stresa City Center one radi do 22 sata 21., 22., i 23. prosinca.

Uživajte u mjesecu čarolije i darivanja u City Centeru one.