TRI DANA NAJBOLJEG ROĐENDANA

Popusti, nagrade, zabava i brojna iznenađenja očekuju vas od 12. do 14. listopada na rođendanu City Centera one Zagreb East i Zagreb West.

Dobra proslava podrazumijeva i odlične rođendanske popuste! Povedite cijelu obitelj i uživajte u shoppingu u vašim omiljenim trgovinama koje su se pridružile slavlju i pripremile odlične popuste i posebne ponude koji traju cijeli vikend. Obnovite garderobu, razveselite najdraže lijepim sitnicama i punih vrećica uživajte u rođendanskom slavlju, a popis svih popusta pronađite na Rođendanski popusti!

Te iste pune vrećice donose vam i mogućnost sudjelovanja u zabavnom nagradnom natječaju i osvajanje fantastičnih nagrada: 10.0005.000 ili 3.000 kuna u poklon bonovima City Centera one. Prošetajte do interaktivnog ekrana koji vas čeka u City Centeru one East i City Centeru one West cijeli rođendanski tjedan te uz predočenje računa u minimalnom iznosu od 50 kuna uhvatite najviše rođendanskih poklona. Pokažite brzinu i spretnost na interaktivnom ekranu u natječajuOsvoji pun ormar rođendanskih poklona jer tri natjecatelja s najvećim brojem bodova osvajaju fantastične shopping nagrade!

Rođendan je izvrsna prilika da se sjetimo i pomognemo onima kojima to najviše treba pa ćete 5 kuna, koliko ćete platiti komad City torte i čašu pjenušca, usmjeriti udruzi Jak kao Jakov koja pomaže obiteljima s djecom oboljelom od malignih bolesti. Naziv humanitarne akcije je Daj 5 za bolji svijet‘, a svi mi možemo svojim djelima učiniti svijet barem malo boljim mjestom. Kroz humanitarni program vodit će vas poznata lica: Ivana Marić, Ana Radišić, Boris Mirković i Danijel Bilić, a njima će se pridružiti brojni glumci, pjevači, voditelji, kuhari i druge osobe iz javnog života.

Djeca će pak biti u centru zbivanja sva tri rođendanska dana. Čekaju ih zabavne kulinarske radionice i natjecanja uz poznate kuhare; moći će postati nove City zvijezde uz makeover i osobne naslovnice magazina; sudjelovati u radionicama za dizajn i izradu modnih dodataka; pjevati na karaokama, sudjelovati u plesnom natjecanju, modelirati balone, uživati u nastupima mađioničara, predstavama i slatkim iznenađenjima. Poseban nastup za najmlađe pripremio je Luka Bulić koji će oduševiti klince u oba centra.

A da biste stigli uživati u baš svim rođendanskim aktivnostima, u petak i subotu je radno vrijeme produženo te su Centri otvoreni do 22 sata.

Pozivnicu ste dobili, dođite i zabavite se na tri dana najboljeg rođendana City Centera one.