VELIKA ROĐENDANSKA PROSLAVA

Super pokloni, odlične nagrade i zabava za velike i male čekaju vas 14. i 15. listopada.

Vrijeme je za najbolju proslavu u gradu. City Center one ovog vikenda pretvara se u šareni rođendanski sajam koji nudi ponešto za svakoga.

Svoju rođendansku avanturu započnite shoppingom uz odlične popuste kojima nećete moći odoljeti. Provjerite što vas čeka u City Centeru one East i West, počastite svoje najmilije ili ugodite sebi, a potom uživajte u raznovrsnim aktivnostima.

Naime, uz predočenje računa, za vas se otvara čarobni svijet u kojemu je najbitnije da se dobro zabavite! Gumeni bomboni, lizalice, Cityriki, šećerna vata i kokice (one najfinije u gradu koje – jasno, stižu ravno iz Cineplexxa), čekaju vas na gotovo svakom kutku omiljenog shopping centra, a tu je i neizostavni „čarobnjak“ koji će od balona napraviti najizazovnije oblike i tako razveseliti najmlađe.

A kad vas ponese onaj pravi sajamski duh, vrijeme je za akciju. Okušajte se u bacanju obruča i osvojite plišanog medvjedića ili zaigrajte fliper pa dokažite koliko ste vješti. Mislite li da vam je sreća naklonjena, obvezno zavrtite kolo sreće – jer kada City slavi, svako je polje dobitno. City lončići, City čarape, pjenušac, City shopping bag i Citylade tek su dio nagrada koje će vam izmamiti osmijeh na lice.

Kako najmlađima nikada nije dosta zabave, za njih su spremne posebne aktivnosti. Zanimljivi kvizovi, uzbudljive kreativne radionice, izvrsne nagrade i nastupi najboljih plesnih skupina osigurat će da rođendanska proslava bude uistinu nezaboravna. Detaljan raspored svih aktivnosti namijenjenih mališanima pogledajte ovdje.

Naposljetku, što vam preostaje nakon cijelog dana ispunjenog zabavom? Ništa drugo osim da uspomene sasvim besplatno ovjekovječite fotografijom u photo boothu i tako osigurate da vam sjećanje na ovu šarenu rođendansku proslavu nikad ne izblijedi.

Rođendanska proslava očekuje vas i u City Centeru one Westu, više detalja o programu pogledajte na Velika rođendanska proslava City Center one West.

Pozivnicu ste dobili – vidimo se ovog vikenda u City Centeru one!

*Pokloni se dijele do isteka zaliha.