VELIKA ROĐENDANSKA PROSLAVA

Vrijeme je za najluđu rođendansku proslavu! Super popusti, odlične nagrade i brojna iznenađenja čekaju vas 17. i 18. listopada u City Centeru one East i West.

Rođendansku avanturu započnite shoppingom u omiljenim trgovinama koje su povodom proslave pripremile neodoljive popuste. Odaberite modne komade kojima ćete upotpuniti svoju garderobu, razveselite najdraže sitnicama i punih vrećica uživajte u proslavi.

Nakon shoppinga sačuvajte račune jer vas čeka 100.000 kuna, ali i druge vrijedne nagrade u City Storeu smještenom u City Centeru one East, a iste nagrade čekaju vas i u  City Storeu u City Centeru one West. Tako se nakon kupnje u iznosu od 200 kuna možete zasladiti Cityladom, dok vas za kupnju iznad 400 kuna čeka ultimativni klasik – platnena vrećica City Centera one. Potrošite li više od 600 kuna dobit ćete posebno izdanje Melema idealnog za hladne dane pred nama, a ukoliko iznos shoppinga pređe 800 kuna uživat ćete u filmskoj avanturi u Cineplexxu. Izdvojite li za shopping više od 1000 kuna, razveselit će vas poklon bon City Centera one u vrijednosti od 100 kuna.

A kakav je to rođendan bez prave rođendanske fotografije? Zato vas čeka poseban kutak u kojemu će nastati neodoljive rođendanske fotografije vrijedne objave na Instagramu. Uključite li svoju kreativnost i pravi hashtag, možda budete među deset sretnika koji osvajaju shopping u vrijednosti 1000 kuna.

One malo mlađe posjetitelje razveselit će tigrić Tobi, omiljeni lik iz Kid’s Jungle igraonice. Pronađite ga u centru i s mališanima napravite fotografiju za pamćenje.

Pozivnicu ste dobili! Nabacite osmijeh na lice i zabavite se na najluđoj rođendanskoj proslavi!

*Poklone možete preuzeti s računima izdanima 17. i 18. listopada, a imajte na umu da se računi zbrajaju. Jedna osoba može preuzeti jedan poklon, a broj poklona je ograničen i vrijedi do isteka zaliha.