VIKEND ISPUNJEN ZABAVOM I UČENJEM

Vrijeme je za povratak u školske klupe! A kako bi taj put bio što sigurniji, dovedite mališane na Vikend dječjeg teatra i na zabavan način, potpuno besplatno, ponovite pravila sigurnog ponašanja u prometu.

Opreza nikada dosta, osobito kada je o prometu riječ. Upravo zato dovedite mališane u City Center one i pobrinite se da uz odlične predstave savladaju pravila uz koja će sigurno doputovati do škole.

U subotu, 1. rujna u 18 sati svratite s mališanima u City Center one West i zajedno se zabavite uz predstavu Prometnik Bobi i nestašni semafor. Hoće li se Bobi snaći na novom radnom mjestu ili će ga semafor koji priča, pjeva i daje savjete zbuniti i izazvati kaos na cestama? Odgovor će saznati svi koji pogledaju ovu edukativnu predstavu.

U nedjelju, 2. rujna u 18 sati ne propustite mađioničarsku predstavu Sigurno do škole u City Centeru one East. Jozo Bozo poslužit će se čarobnim trikovima kako bi mališanima pokazao da za siguran put do škole nije potrebna nikakva magija, već samo oprez. Čarolija, smijeh i zabava su zajamčeni.

Dokazano je da djeca najbolje uče kroz igru, stoga ih dovedite u svoj City Center one po lekciju koja je uistinu vrijedna pamćenja.