VIKEND VRIJEDAN PAMĆENJA

Kako bi povratak u školske klupe bio što sigurniji, dovedite mališane na Vikend dječjeg teatra i na zabavan način, potpuno besplatno, ponovite pravila sigurnog ponašanja u prometu.

Opreza nikada dosta, osobito kada je o prometu riječ. Upravo zato dovedite svoje mališane u City Center one i pobrinite se da uz puno zabave savladaju pravila uz koja će sigurno doputovati do škole.

U subotu, 21. rujna u 18 sati svratite s mališanima u City Center one West i zajedno se zabavite uz mađioničarsku predstavu S osmijehom u školu, koju izvodi Jozo Bozo. Mađioničar će se poslužiti čarobnim trikovima kako bi mališanima pokazao da za siguran put do škole nije potrebna nikakva magija, već samo oprez.

U nedjelju, 22. rujna u 18 sati u City Centeru one East ne propustite predstavu Zebra koja je izgubila pruge u izvedbi Dječjeg Grada. Kako je simpatična Zebra otkrila važnost svojih pruga u prometu, saznat će svi oni koji pogledaju zabavnu i edukativnu predstavu.

Dokazano je da djeca najbolje uče kroz igru, stoga ih dovedite u omiljeni shopping centar 21. i 22. rujna po lekciju koja je uistinu vrijedna pamćenja. Vidimo se!