VIKEND DJEČJEG TEATRA SE VRATIO

Vrijeme je za zanimljive predstave posvećene najmlađima u City Centeru one East.

Dovedite svoje mališane 17. i 18. rujna na Vikend dječjeg teatra i zajedno uživajte u zanimljivim i besplatnim predstavama koje će oduševiti male, ali i velike.

U subotu, od 11 sati, na scenu stupa Ježurka Ježić u poznatoj predstavi Ježeva kućica, u izvedbi KD Smješko. Vrijedne lekcije o ljubavi i dobroti kroz ovu originalnu priču temeljenu na tekstu Branka Čopića zajamčene su. Isti dan, ali od 17 sati, najmlađe će zabavljati mađioničar Japa koji je pripremio čaroban nastup ispunjen različitim trikovima.

U nedjelju, od 11 sati, na rasporedu je predstava Đon Kesten i Papaja circus show, u izvedbi Cirkorame, dok će od 17 sati mališani moći uživati u predstavi Otpad biram i fora recikliram, kazališta Amicus. Ova priča o prijateljstvu mornara Tonija i hobotnice male će posjetitelje naučiti više o važnosti recikliranja i potaknuti ih da postanu eko heroji.

Odluka je na vama! Odaberite jednu ili više predstava, dođite s mališanima i vikend ispunite uspomenama vrijednim pamćenja. Vidimo se u City Centeru one East!

Niže pogledajte raspored predstava u City Centeru one East i City Center one West.

City Center one East

City Center one West