YAMAMAY KOLEKCIJA ZA ČAROBAN BOŽIĆ

Inspirirajte se najboljim komadima iz Yamamay božićne kolekcije.

Elegantno i sexy glavni su epiteti Yamamay donjeg rublja iz božićne kolekcije. Donje rublje pravi je saveznik zavođenja, pogotovo u blagdansko vrijeme koje obiluje posebnim prilikama. Najbolji komadi dolaze u crvenoj i crnoj boji, koje su klasika kada je u pitanju donje rublje. Zavodljivi grudnjaci i gaćice iznimno su udobni, a odgovaraju baš svakom obliku tijela.

Božićni poslovni domjenci i partyji upravo su ono što nam slijedi u prosincu. Šljokice su nezaobilazne u blagdansko vrijeme, a takve komade možete naći i u Yamamay božićnoj kolekciji: suknje koje možete kombinirati s omiljenim topom i haljina koju bi izvrsno upotpunile visoke čizme.

Ako želite ostati doma i gledati omiljeni božićni film, uskočite u udobne i tople pidžame iz Yamamay božićne kolekcije! Kvalitetne pidžame od najmekšeg materijala idealne su za kvalitetan san zimi, a njima možete razveseliti i svoje najmilije. Još jedan must-have su mekane kućne papuče koje će vas grijati zimi.

U kolekciji za muškarce pronađite veliki izbor udobnog donjeg rublja ili zabavnih pidžama u kojima ćete htjeti provesti cijeli dan. Matchy pidžama i mekane papuče pružit će vam potrebnu udobnost i toplinu zimi, a možete se uskladiti s cijelom obitelji i tako uživati u najdražim kućnim aktivnostima.

Yamamay ima ponudu za cijelu obitelj: comfy pidžame, donje rublje i papuče, a oni najmlađi uživat će u super komadima na omiljene likove – 101 dalmatiner ili Marvel. Za najudobnije zajedničke trenutke kod kuće, odaberite svoje favorite i poklonite ih najbližima!