NOVA KOLEKCIJA BROSWAY NAKITA U WATCH CENTRU

U Watch Centar je stigla nova Brosway Chakra kolekcija s raznim personaliziranim vrstama narukvica koje se već naveliko biraju i kombiniraju sa satovima i drugim odjevnim predmetima.

Sigurni smo da za Brosway nakit već odavno znate. Da vas podsjetimo, radi se o poznatom talijanskom proizvođaču modnog nakita i satova. U Watch Centar je stigao prije nepunih godinu dana i prepoznale su ga djevojke, žene, trendesetirce, blogerice i razne vlogerice na ​raznim društvenim mrežama.

Brosway Chakra narukvice, osim što su minimalističkog stila, mogu se prepoznati po raznim motivacijskim porukama, horoskopskim znakovima, a najpoznatije su one s inicijalima te se najčešće kupuju za rođendane frendicama, sestrama, kćerima i ostalim pripadnicama iz prijateljskih i obiteljskih krugova.

U svijetu raskošnog i komercijalnog nakita, Brosway nam je došao kao čisto osvježenje gdje vlada minimalizam i jednostavni detalji. Brosway nakit poznat je po tome što je izrađen od nehrđajučeg čelika i zbog toga ga vole kupovati oni koji su osjetljivi na mjed i slične metale.

Pogledajte neke od najatraktivnijih kolekcija Chakra narukvica i olakšajte si odabir za rođendanski poklon!