50 brojeva žute inspiracije

Ne propustite prelistati jubilarni, 50. broj City one magazina.

Već 13 godina na stranicama magazina možete pronaći originalan sadržaj iz City Centera one, modne kombinacije, beauty prijedloge, lifestyle teme i najbolju shopping inspiraciju.

U slavljeničkom broju vas čeka sve to i mnogo više. Uživajte u raskošnim editorijalima, otkrivanju top trendova, boja i stilova za proljeće i ljeto. Pronađite idealne sunčane naočale, fine sandale i torbicu u boji ljeta. Odaberite kvalitetne i trendy odjevne komade, tenisice i opremu za vježbanje, doznajte kako kombinirati žutu boju od glave do pete i zašto cvjetni uzorak ne izlazi iz mode. Dečki će pronaći inspiraciju za cool street syle, idealnu kombinaciju za plažu te odabrati neki novi kozmetički proizvod. City one magazin prepun je prijedloga za garderobu najmlađih, kao i savjeta koje praktične kućanske aparate odabrati i kako urediti kutak za odmaranje u svom domu.

Povodom 50. broja poznata lica s naslovnica City one magazina prisjetila su se svoga iskustva sa snimanja i divnih fotografija koje se nastale kao rezultat lijepe suradnje, a vjerni suradnici otkrili su poneku tajnu iz svoga rada na magazinu.

Slavljenički City one magazin možete pronaći na stalcima u svom City Centeru one ili ga prelistati ovdje.