KID’S JUNGLE POP-UP

Omiljena igraonica osvanut će u zabavnoj varijanti na 2. katu centra.

I dok se marljivo radi na tome da City Center one postane još bolji za posjetitelje, nisu zanemarene ni potrebe najmlađih. Tako će na novoj lokaciji, u još boljem ruhu i s više zabavnog sadržaja, iduće godine osvanuti i Kid’s Jungle igraonica. Upravo zbog toga omiljena destinacija mališana je privremeno zatvorila svoja vrata – ali razloga za brigu nema! Dok se u novom ruhu ne otvori na novoj lokaciji, zabave ipak neće nedostajati.

Naime, pop-up varijanta omiljene igraonice mališane čeka na 2. katu centra. Smještena kod Cineplexxa, malim će posjetiteljima i dalje nuditi trenutke za pamćenje uz već dobro poznati funpark, igralište za košarku i nogomet, stolni hokej i kreativne radionice, ali i neke novosti – fantastične trampoline i uzbudljivi PlayStation 5 korner.

U zabavnim aktivnostima mališani sasvim besplatno mogu uživati sat i pol – oni u dobi od 3 do 11.99 godine baš svakog dana, dok mlađi od 3 godine u pratnji roditelja mogu svratiti od ponedjeljka do petka (do 15 sati).

Jedno je sigurno – dok radovi traju, zabave neće nedostajati. Neka igre počnu – vidimo se u pop-up varijanti Kid’s Jungle igraonice!

Na aktivnostima mogu sudjelovati djeca koja su za vrijeme održavanja u prostoru igraonice. Rezervacije mjesta nisu moguće.