IGRAONICA KID’S JUNGLE

Besplatna dječja igraonica Kid's Jungle u City Centeru one pravo je mjesto za odličnu zabavu, igru, druženje i kreativnost, a sve pod nadzorom profesionalnog osoblja.

U ugodnom i moderno opremljenom prostoru, koji se prostire na više od 500 kvadratnih metara, nalaze se zabavni sadržaji za svakog mališana: labirinti s toboganima za male zaigrane istraživače, zid za penjanje za klince avanturiste, stolni hokej i nogomet za sklapanje prijateljstava te brojne kreativne i poučne radionice i aktivnosti. A kada se umore od igranja, djeca se mogu opustiti na udobnim vrećama za sjedenje i pogledati svoj omiljeni crtić.

Sve aktivnosti se provode u skladu s mjerama Nacionalnog stožera civilne zaštite kako bi se osigurala maksimalna sigurnost najmlađih posjetitelja.

U Kid’s Jungle igraonici mališani inače mogu proslaviti i svoj rođendan no zbog trenutne epidemiološke situacije, rođendanske proslave se ne održavaju

Za sve informacije i rezervacije rođendana i dalje možete kontaktirati igraonicu na broj mobitela: 091/2442 563 ili na e-mail: split@kidsjungle.hr

Više informacija o besplatnoj igraonici potražite na webu Kid’s Jungle igraonice.