DJEČJA DOGAĐANJA

Za malene kreativce, u Kid's Jungle igraonici svakodnevno se održavaju kreativne i sportske radionice u posebno uređenom prostoru.

Na radionicama mališani mogu crtati, bojati, čitati, izrađivati razne ukrasne i korisne predmete, igrati društvene igre, natjecati se u raznim sportskim igrama te se pritom uvijek odlično zabaviti i puno naučiti.

Radionice i aktivnosti u igraonici koncipirane su na način da kod djece potiču radoznalost i zanimanje za određene aktivnosti, a aktivni rad tijela, uma i mašte mališana prioritet je igraonice Kid’s Jungle.

Ovaj vikend vaše mališane očekuju zanimljive kreativne radionice:

Petak, 25.10. u 15 sati – Spremili smo kolaž papir, čekamo vas da zajedno izradimo malu svraku koja će lepršati igraonicom uoči najstrašnije noći u godini.
Subota, 26.10. u 19 sati – Čiri bu, čiri ba, tko to tamo čara?! To je papirnata vještica koju ćemo zajedno s našim malim kreativcima izraditi na ovoj kreativnoj radionici.
Nedjelja, 27.10. u 19 sati – Svaka igraonica svog duha ima! Ovom će lepršati veseli papirnati duhovi, dođite i vi izraditi sasvim posebnog duha i zabavite se s nama!

Više o radionicama i aktivnostima u igraonici potražite na linku  radionice. 

Vidimo se!