DJEČJA DOGAĐANJA

Za malene kreativce, u Kid's Jungle igraonici svakodnevno se održavaju kreativne i sportske radionice u posebno uređenom prostoru.

Na radionicama mališani mogu crtati, bojati, čitati, izrađivati razne ukrasne i korisne predmete, igrati društvene igre, natjecati se u raznim sportskim igrama te se pritom uvijek odlično zabaviti i puno naučiti.

Radionice i aktivnosti u igraonici koncipirane su na način da kod djece potiču radoznalost i zanimanje za određene aktivnosti, a aktivni rad tijela, uma i mašte mališana prioritet je igraonice Kid’s Jungle.

Ovaj vikend vaše mališane očekuju zanimljive kreativne radionice:

Petak, 28.2. u 15 sati – Kako bolje započeti vikend nego smišljanjem planova za ljeto? Da, ljeto je još daleko, znamo. Ali za planove nikad nije prerano! Zato ćemo zamisliti lijepu plažu, jarke boje, ugodne mirise te izraditi hula hula ogrlicu od slamki, kolaž papira i konopa. Pridružite nam se!
Subota, 29.2. u 19 sati – Znaju li vaši mališani koja je najšarenija papiga na svijetu? Sigurno znaju – to je papiga koju samostalno mogu izraditi u Kid’s Jungle igraonici na kreativnoj radionici. Pripremili smo škare, ljepilo, pastelne boje, kolaž papir i štapiće.
Nedjelja, 1.3. u 19 sati – Bubamara ili božja ovčica životinjica je koju ćemo izrađivati ove nedjelje. Koliko točkica ima ova krhka životinjica pitanje je na koje jedva čekamo čuti odgovor vaših mališana! Kolaž papir, škare i ljepilo spremni su i čekaju mališane koji će ih pretvoriti u prave pravcate bubamare.

Više detalja o radionicama u Kid’s Jungle igraonici pogledajte na linku dječje radionice.

Vidimo se!