DJEČJA DOGAĐANJA

Za malene kreativce, u Kid's Jungle igraonici svakodnevno se održavaju kreativne i sportske radionice u posebno uređenom prostoru.

Na radionicama mališani mogu crtati, bojati, čitati, izrađivati razne ukrasne i korisne predmete, igrati društvene igre, natjecati se u raznim sportskim igrama te se pritom uvijek odlično zabaviti i puno naučiti.

Radionice i aktivnosti u igraonici koncipirane su na način da kod djece potiču radoznalost i zanimanje za određene aktivnosti, a aktivni rad tijela, uma i mašte mališana prioritet je igraonice Kid’s Jungle.

Ovaj vikend vaše mališane očekuju zanimljive kreativne radionice:

Petak, 13.12. u 15 sati – Vrijeme je slastica, stoga ćemo i mi biti vrijedni i izraditi medenjake. Kakvih će sve oblika medenih kolačića biti na našem stolu saznat ćete ako nam se pridružite na ovoj kreativnoj radionici, čekaju vas kolaž papir, šljokice i pom-pom kuglice.
Subota, 14.12
. u 19 sati – Zajedno s vašim mališanima ove će se subote u omiljenoj igraonici igrati i božićni patuljci. Zajedno ćemo ih izraditi od kolaž papira i super se zabaviti smišljajući priče o njihovim zaduženjima ovog Božića.
Nedjelja, 15.12. u 19 sati – Neke su ptice za božićni tulum već obukle frak! Oni pingvini koji još nisu pronašli svoju kombinaciju na pravom su mjestu jer mališani će imati priliku pomoći im koristeći se kolaž papirom.

Više o radionicama i aktivnostima u igraonici potražite na linku  radionice. 

Vidimo se!