DJEČJA DOGAĐANJA

Za malene kreativce, u Kid's Jungle igraonici svakodnevno se održavaju kreativne i sportske radionice u posebno uređenom prostoru.

Na radionicama mališani mogu crtati, bojati, čitati, izrađivati razne ukrasne i korisne predmete, igrati društvene igre, natjecati se u raznim sportskim igrama te se pritom uvijek odlično zabaviti i puno naučiti.

Radionice i aktivnosti u igraonici koncipirane su na način da kod djece potiču radoznalost i zanimanje za određene aktivnosti, a aktivni rad tijela, uma i mašte mališana prioritet je igraonice Kid’s Jungle.

Ovaj vikend vaše mališane očekuju zanimljive kreativne radionice:

Petak, 31.1. u 15 sati – Dok mačke nema, miševi kolo vode! Kolo će u našoj igraonici povesti slatka zaljubljena mišica, koju ćemo izraditi koristeći kolaž papir, škare, ljepilo i umjetne oči.
Subota, 1.2. u 19 sati – Najljepše uspomene čuvamo u srcu, tu nema dileme. Ipak, neke možemo uokviriti, stoga će mališani imati priliku s našim tetama izraditi okvir za sliku od drvenih štapića, krep papira, kolaž papira, škara i vrućeg ljepila.
Nedjelja, 2.2. u 18 sati – Pripremili smo kreativnu radionicu po mjeri za sve ljubitelje neobičnih i čudnih bića. Ovog će puta to biti preludi zombi od otiska ruke kojeg ćemo izraditi od kolaž papira, umjetnih očiju i raznobojnih flomastera.

Više o radionicama i aktivnostima u igraonici potražite na linku  radionice. 

Vidimo se!