ELEKTRIČNE PUNIONICE

City Center one 1. je shopping centar u Hrvatskoj koji omogućuje posjetiteljima besplatno punjenje električnih automobila na električnim punionicama.

Samostojeće punionice nalaze se na prizemlju garaže, pokraj taxi stajališta, a ovisno o tipu vozila i istrošenosti baterije električni automobil će biti spreman za vožnju za svega sat do dva vremena. To je ujedno idealna prilika za posjetiti vaše omiljene trgovine i uživati u predahu uz finu kavu.

Električni automobil možete napuniti na 3 načina:

  1. Prijava RFID karticom 
    Identifikacijsku RFID karticu potražite na mjestu za informacije City Centera one te slijedite jednostavne upute za punjenje.
  2. Prijava PulgSurfing aplikacijom
    Za početak punjenja preuzmite PlugSurfing aplikaciju na vaš smartphone. Otvorite korisnički račun i unesite vrstu plaćanja. Pokrenite QR kod čitač i skenirajte QR kod odabrane utičnice. Putem aplikacije zaustavite punjenje.
  3. PRIJAVA SMS porukom (moguća samo preko T com mreže)
    Za početak i kraj punjenja pošaljite SMS poruke na 709090. Točan sadržaj SMS poruke za početak i za kraj punjenja čeka vas na samoj punionici.

Napominjemo da na mjestu za informacije City Centera one možete preuzeti adapter za običnu utičnicu ukoliko vašem kabelu ne odgovara utičnica TIP2.

Ugodnu, sretnu i zelenu vožnju želimo!