Stylish zima uz vruće trendove

Novi broj City one magazina na 116 stranica donosi najviše prijedloga za najbolji shopping, kreativne ideje za super poklone te brojne savjete kako kombinirati ključne komade i ove zime zasjati punim sjajem.
Saznajte Više

IDEALAN POKLON ZA BLAGDANE

Blagdani kucaju na vrata, stoga je pravo vrijeme da počnete razmišljati o savršenom poklonu. Uz omiljeni shopping centar, izbor postaje lak: svojim najmilijima poklonite jedinstven shopping doživljaj koji će dugo...
Saznajte Više

ODABERITE #MEGAPOKLON ZA KRAJ GODINE

Blagdani su oduvijek prigodno doba za darivanje najdražih no odabir savršenog poklona ponekad nije jednostavan. Kako bi vam olakšali ovaj zadatak, H18 Megastore je izdvojio veliki izbor artikala po odličnim cijenama...
Saznajte Više

SAVRŠENI ZIMSKI LOOK

Iako je jesenska sezona još uvijek u punom jeku, niske temperature pozivaju nas da se pripremimo za zimsku modnu igru. Springfiled donosi ključne komade bez kojih najhladnija sezona ne smije početi.
Saznajte Više

Vitapur - nova lokacija

Vaša omiljena trgovina Vitapur je otvorila svoja vrata na novoj lokaciji na drugom katu Centra. Ne propustite posjetiti još ljepšu i veću trgovinu koja nudi bogati izbor madraca, podnica, visokokvalitetne...
Saznajte Više
Arhiva vijesti

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citycenterone.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citycenterone.hr

Kolačići

Obavezno
citycenterone.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići