Tjedan ljubavi uz Muzej osjeta

Muzej osjeta organizira Tjedan ljubavi u periodu od 11.2. do 18.2. i nudi posebnu LOVE ulaznicu za dvoje po cijeni od 100 kn. Zaboravite na stvarnost kakvu poznajete i zakoračite u čaroban svijet osjeta! Zahvaljujući...
Saznajte Više

ANTONIJA BLAĆE ZA H&M   

U sljedeća četiri tjedna Antonija Blaće i H&M će vam predstaviti modne novitete i demantirati sve legende da je nemoguće izgledati šik tijekom zime. Posjetite H&M trgovinu u City Centeru one i pronađite...
Saznajte Više

ZIMA ZA PAMĆENJE

Ove zime zabava se seli u City Center one! Super shopping koji se baš uvijek isplati, najbolji filmski hitovi i muzej koji izaziva vaša osjetila tek su djelić onoga što vam obećava zima u City Centeru one.
Saznajte Više

Stylish zima uz vruće trendove

Novi broj City one magazina na 116 stranica donosi najviše prijedloga za najbolji shopping, kreativne ideje za super poklone te brojne savjete kako kombinirati ključne komade i ove zime zasjati punim sjajem.
Saznajte Više

I ZIMA TOPLO SRCE IMA

Za svaku kupnju označenih proizvoda iznad 150 kn dm vam poklanja šalicu za tople napitke i donira 5 kuna domovima i centrima za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi diljem Hrvatske.
Saznajte Više

DOBRODOŠLI NA CITY MIX & MATCH

Otkrijte potpuno novi svijet modnih inspiracija, prijedloga za shopping, savjeta poznatih, stilista, recenzija novih beauty proizvoda, prijedloga za putovanja, gastro pustolovina, književnih i filmskih hitova...
Saznajte Više
Arhiva vijesti

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citycenterone.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citycenterone.hr

Kolačići

Obavezno
citycenterone.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići