ZAKORAČITE U DEEZEE SVIJET!

Oduševite se prelijepim modelima salonki, trendi sandala u bojama i udobnim espadrilama za tople dane koji su pred nama. Samo u CCC-u: nova modna marka DeeZee obuće i torbica koje mora imati svaka šminkerica!
Saznajte Više

I MODA OBOŽAVA MORE

Fashion&Friends obilježava početak nove sezone proljetnom kampanjom kojoj je u cilju kanalizirati energiju milenijalaca i podržati njihov svijet u tisuću boja.
Saznajte Više

NOVOSTI IZ TRGOVINE L’OCCITANE

U L’OCCITANE trgovinu stigla su limitiranja Uskršnja jaja! U svakom šarenom jajetu nalaze se uljepšavajući proizvodi za njegu tijela Badem ili Trešnjin cvijet. Njegujući proizvodi omekšavaju i hidratiziraju...
Saznajte Više

H&M KOLEKCIJA S POTPISOM EMRE CAN

H&M kolekcija s potpisom Emre Can već opako šeta gradom u potpisu Deana Pelića i poznate modne facebook stranice Style Seconds. Kolekciju možete pronaći u H&M trgovini u City Centeru one, dok ovakvog frajera...
Saznajte Više

GALILEO VAS VODI U LAS VEGAS!

Kupite jedan proizvod iz Galileo asortimana, pošaljite svoju prijavu putem SMS poruke na broj 60060 i osvojite jednu od bogatih nagrada: 1x Putovanje za 2 osobe u Las Vegas + džeparac 2x Poklon bon Galileo u...
Saznajte Više
Arhiva vijesti

Uz osnovne kolačiće, ovo web-mjesto koristi i kolačiće prve i treće strane koji omogućavaju poboljšanje njegovih značajki i sadržaja te analizu njegove upotrebe i u marketinške svrhe. Klikom na „Prihvati“ pristajete na pohranu svih kolačića na svom uređaju. Ako želite omogućiti samo pojedine kolačiće, kliknite na „Upravljanje preferencama“.
Kolačići | Pravila privatnosti

Upravljanje preferencama

Close

Pravila privatnosti

citycenterone.hr cijeni vaš interes za svoje proizvode i vaš posjet ovoj web stranici i poštuje privatnost i cjelovitost svih informacija koje ste nam dali kao korisnika ove stranice. Zaštita vaše privatnosti u obradi vaših osobnih podataka je važna briga za koju posebnu pozornost posvećujemo tijekom naših poslovnih procesa.

Pravila privatnosti

Obavezno
Osobni podaci prikupljeni tijekom posjeta našim web stranicama obrađuju nas u skladu sa zakonskim odredbama koje vrijede za zemlje u kojima se web stranice održavaju. Naša politika zaštite podataka temelji se i na politici zaštite podataka koja se primjenjuje na citycenterone.hr

Kolačići

Obavezno
citycenterone.hr koristi kolačiće i slične tehnologije, kao što su HTML5 web-pohrana i lokalni dijeljeni objekti (svi koji se nazivaju "kolačići" u nastavku) kako bi snimili preferencije korisnika i optimizirali dizajn web stranica. Oni olakšavaju navigaciju i povećavaju jednostavnost korištenja web stranice.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići su neophodni za web stranice i njihove značajke kako bi ispravno funkcionirali. Bez ovih kolačića, usluge poput konfiguratora vozila mogu biti onemogućene.

Korišteni kolačići

  • WordPress Obavezno
  • Wordfence Obavezno

Izvedbeni kolačići

Ovi kolačići prikupljaju informacije o načinu na koji upotrebljavate web stranice. Izvedbeni kolačići pomažu nam, na primjer, da prepoznamo posebno popularna područja naše web stranice. Na taj način možemo bolje prilagoditi sadržaj naših web stranica prema vašim potrebama i time poboljšati ono što vam nudimo. Ovi kolačići ne prikupljaju osobne podatke. Daljnje pojedinosti o prikupljanju i analiziranju informacija mogu se pronaći u odjeljku "Analiza podataka o upotrebi".

Korišteni kolačići

Kolačići treće strane

Ovi kolačići instaliraju treće strane, npr. društvene mreže. Njihova je glavna svrha integrirati sadržaj društvenih medija na našu web lokaciju, kao što su društvene dodatke.

Korišteni kolačići