CINEPLEXX KINO

Uživajte u Cineplexx kinu City Centera one uz filmske hitove, MX4D tehnologiju i Luxury sjedala!

Cineplexx sa sedam kino dvorana i dvije rođendaonice pruža novi doživljaj kina.

X MAX Premium dvorana će sve posjetitelje oduševiti kvalitetom slike Barco laserskog projektora, platnom ukupne površine preko 90m² i fantastičnim JBL zvukom.

Jedna od najuzbudljivijih varijanti 4D-a koje nam filmska industrija donosi je tehnologija MX4D. Ona gledatelja stavlja u potpuno realističan doživljaj okoliša, gdje ga ugrađeni simulatori pokreta u kino sjedalu i čak 14 specijalnih efekta sinkroniziraju s akcijskim filmom na ekranu, što dovodi do toga da se film osjeća i gleda cijelim tijelom, a ne samo osjetom vida. Tehnološki sofisticirana, pomična sjedala opremljena su pulsarima koji „tickle“ efektom stvaraju realni dojam kretanja, dok dodatni uređaji poput simulatora vjetra, kiše, magle, svjetla ili dima gledatelju pružaju do sad neviđeni prikaz kino čarolije.

Love Box za parove i najmodernija elektronska Luxury sjedala će vam pružiti dodatni doživljaj i udobnost. Vidimo se u Cineplexxu!

Radno vrijeme:

Ponedjeljak – Petak
14:30 – 23:00

Subota – Nedjelja
10:00 – 23:00

Ladies night
Za sve posjetiteljice tu je zabavni Ladies night, koji donosi savršeno žensko druženje uz poklone iznenađenja te damski tretman uz posebne kino projekcije.

29 kn za sve studente
Studenti mogu predahnuti od učenja i predavanja te uživati u holivudskim hitovima, cjelovečernjim animiranim avanturama, Oscarom ovjenčanim filmovima i najboljim ostvarenjima europske kinomatografije. Bilo koji dan u tjednu, svi studenti uz predočenje indexa ili iksice mogu pogledati ove filmske hitove po odličnoj cijeni od 29 kuna*.

Cool ljeto
Ovog ljeta rashladite se uz COOL ljeto. Svake srijede, do 31. kolovoza uživajte u projekcijama najnovijih filmskih hitova po super cijeni već od 29 kune, a nakon filma potražite ledeno osvježenje uz besplatan sladoled koji vam poklanja Torterie Macaron. 

Cineplexx Bonus Card
Posjetiteljima Cineplexx kina također je na raspolaganju i klub pogodnosti – Cineplexx Bonus Card.

Uz njega možete uživati u novim filmskim hitovima i sakupljati duple bonus bodove prilikom posjete svom omiljenom kinu te se pritom osjećati kao zvijezda sa svojim Cineplexx Bonus Cardom u džepu***. Jer prave zvijezde našeg kina nisu samo na platnu, već i u publici. Prave zvijezde ste vi!

Online kupovina
Ako pak niste fan čekanja u redu, i volite svoju kupovinu obavljati putem interneta, Cineplexx vam omogućava da kino ulaznice kupujete brzo i jednostavno on-line!

Sve što trebate napraviti jest prijaviti se na Cineplexx web stranici, odabrati film i vrijeme projekcije. Također odaberite željena sjedala i način plaćanja, kliknite na “Kupiti” te brzo i efikasno dođite do svoje kino ulaznice.

Ispišite svoju ulaznicu kod kuće, te zaobiđite red na kino blagajni. Predočite ispisanu ulaznicu kino djelatniku na ulazu u dvoranu, i uživajte u filmu!

Ako posjedujete gore navedeni Cineplexx Bonus Card, vrlo ga jednostavno možete nadoplatiti i online, kao i platiti svoje ulaznice s nijm!

Rezervirajte svoju ulaznicu već danas. Vidimo se u Cineplexxu, u City Centeru one.

Raspored projekcija potražite na www.cineplexx.hr.

*Poseban studentski popust odnosi se na sve filmove u 2D-u tijekom cijelog tjedna te u svim terminima prikazivanja. Popust ne uključuje kupnju ulaznica za 3D filmove, VIP sjedala i filmove s trajanjem duljim od 120 minuta, koji se naplaćuju prema standardnom cjeniku kina.

** Cijena se odnosi na 2D filmove. Za 3D filmove i filmove s posebnom dužinom trajanja primjenjuju se nadoplate prema važećem kino cjeniku.
Cijena se ne odnosi na pretpremijere i posebne projekcije.

***Dupli bodovi odnose se na najviše dvije ulaznice po filmu i dodjeljuju se isključivo za navedene filmove. Ukoliko još uvijek nemaš svoj Cineplexx Bonus Card, saznaj kako ga napraviti ovdje.