CINEPLEXX KINO

Uživajte u Cineplexx kinu City Centera one uz filmske hitove, MX4D tehnologiju i Luxury sjedala!

Cineplexx sa sedam kino dvorana i dvije rođendaonice pruža novi doživljaj kina.

X MAX Premium dvorana sve će posjetitelje oduševiti kvalitetom slike Barco laserskog projektora, platnom ukupne površine preko 90m² i fantastičnim JBL zvukom.

Jedna od najuzbudljivijih varijanti 4D-a koje nam filmska industrija donosi je tehnologija MX4D. Ona gledatelja stavlja u potpuno realističan doživljaj okoliša, gdje ga ugrađeni simulatori pokreta u kino sjedalu i čak 14 specijalnih efekta sinkroniziraju s akcijskim filmom na ekranu, što dovodi do toga da se film osjeća i gleda cijelim tijelom, a ne samo osjetom vida. Tehnološki sofisticirana, pomična sjedala opremljena su pulsarima koji „tickle“ efektom stvaraju realan dojam kretanja, dok dodatni uređaji poput simulatora vjetra, kiše, magle, svjetla ili dima gledatelju pružaju do sad neviđeni prikaz kino čarolije.

Love Box za parove i najmodernija elektronska Luxury sjedala pružit će vam dodatni doživljaj i udobnost.

Ne propustite pogledati najveće holivudske blockbustere, filmove koji osvajaju prva mjesta na poznatim festivalima i atraktivne domaće naslove, od ponedjeljka do petka od 15:30 do 22:30 te u subotu i nedjelju od 11 do 22 sata.

Ladies night

Za sve posjetiteljice tu je zabavni Ladies Night, koji donosi savršeno žensko druženje uz piće dobrodošlice i poklone iznenađenja uz najnovije filmske hitove.

Family Day
Osim ženskih filmskih večeri, tu je i Family day, poseban program dječjih filmskih naslova koji je baš po mjeri svake obitelji. Najsretniji  dobivaju i super nagrade, stoga ne zaboravite svoju Family Film club karticu jer najbrže očekuju posebna iznenađenja!

Srijeda za 3,85 € (29 kn)
Ne propustite Cineplexx srijedu i cijelu godinu svake srijede uživajte u projekcijama najnovijih filmskih hitova po super cijeni već od 3,90 € (29 ,38kn)*

4,50€ / 33,91 kn za sve studente
Studenti mogu predahnuti od učenja i predavanja te uživati u holivudskim hitovima, cjelovečernjim animiranim avanturama, Oscarom ovjenčanim filmovima i najboljim ostvarenjima europske kinematografije. Bilo koji dan u tjednu, svi studenti uz predočenje indexa ili iksice mogu pogledati ove filmske hitove po odličnoj cijeni od 4,50€ / 33,91 kn

Cineplexx Bonus Card

Posjetiteljima Cineplexx kina također je na raspolaganju i klub pogodnosti – Cineplexx Bonus Card. Ostvarite više pri svakom posjetu kinu uz posebne cijene ulaznica. Uz Cineplexx Bonus card možete uživati u novim filmskim hitovima i sakupljati bonus bodove koje možete zamijeniti za atraktivne nagrade. Osjećajte se kao zvijezda prilikom posjete svom omiljenom kinu sa svojim Cineplexx Bonus Cardom u džepu***. Jer prave zvijezde našeg kina nisu samo na platnu, već i u publici. Prave zvijezde ste vi!

Online kupovina
Ako pak niste fan čekanja u redu, i volite svoju kupovinu obavljati putem interneta, Cineplexx vam omogućava da kino ulaznice kupujete brzo i jednostavno on-line!

Sve što trebate napraviti jest prijaviti se na Cineplexx web stranici, odabrati film i vrijeme projekcije. Također odaberite željena sjedala i način plaćanja, kliknite na “Kupiti” te brzo i efikasno dođite do svoje kinoulaznice.

Ispišite svoju ulaznicu kod kuće, te zaobiđite red na kinoblagajni i na ulazu predočite online ulaznicu djelatniku na ulazu u dvoranu, i uživajte u filmu!

Ako posjedujete gore navedeni Cineplexx Bonus Card, vrlo ga jednostavno možete nadoplatiti i online, kao i platiti svoje ulaznice.

Rezervirajte svoju ulaznicu već danas. Vidimo se u Cineplexxu, u City Centeru one.

Raspored projekcija potražite na www.cineplexx.hr.

* Ponuda vrijedi za 2D filmove u redovnoj distribuciji u trajanju do 120 minuta. Za 3D filmove, MX4D filmove, X MAX premium, Love Box sjedala, LUXURY sjedala, VIP sjedala i filmove s posebnom dužinom trajanja primjenjuju se nadoplate prema važećem kinocjeniku.

**Poseban studentski popust odnosi se na sve 2D filmove tijekom cijelog tjedna te u svim terminima prikazivanja. Za 3D filmove, MX4D filmove, X MAX premium, Love Box sjedala, LUXURY sjedala, VIP sjedala i filmove s posebnom dužinom trajanja primjenjuju se nadoplate prema važećem kinocjeniku.

*** Ukoliko još uvijek nemate svoj Cineplexx Bonus Card, saznajte kako ga napraviti ovdje.