adidas otvorio novu trgovinu u City Centeru one

Omiljeni globalni sportski brend adidas otvorio je novouređenu trgovinu na drugom katu City Centera one.

Nova trgovina, od sada u većem prostoru, s novim konceptom i u moderno uređenom interijeru, detaljima odaje počast gradu Splitu i njegovim velikanima, pa su u uređenju korištene fotografije legendarnog splitskog fotografa Feđe Klarića i radovi popularne splitske umjetnice Josipe Krolo.

Svi ljubitelji brenda moći će na jednom mjestu birati najnovije komade iz bogate ponude adidas Performance ili adidas Originals linije. Performance će oduševiti sportaše profesionalce i rekreativce proizvodima koji su posebno razvijeni za trčanje, trening i jogu, dok one koji vole nositi adidas Originals u različitim svakodnevnim prigodama očekuju sjajni trendovski komadi iz nove kolekcije.

Novi adidas shop na drugom katu centra posjetili su i poznati splitski influenceri Antonia Dora Pleško, Pave Elez, Debela Barbara, Anastazija Makjanić i Anamarija Asanović. U najnovijim kolekcijama odabrali su omiljene outfite, snimili ih i objavljivat će ih na svojim društvenim mrežama te pozivati pratitelje da sudjeluju u nagradnom natječaju. Zadatak je napisati kratku rimu koja uključuje riječi adidas i Split. Pet najkreativnijih će dobiti tenisice po izboru.

U fokusu nove trgovine je održivi, kultni adidasov model tenisice Stan Smith. Brend je, naime, nedavno lansirao verziju omiljene bijele tenisice od recikliranih materijala i Stan Smith je u rekordnom roku preplavio ulice i društvene mreže. A nova generacija tenisica adidasov je temelj na putu da stane na kraj gomilanju plastičnog otpada.

Sve novosti od sada će biti dostupne u adidas trgovini u City Centeru one!