BACK TO SHOPPING!

Napokon! Došlo je vrijeme da se vratimo jednoj od omiljenih aktivnosti – bezbrižnom shoppingu.

Sigurni smo da „pamtite samo sretne dane“ i budućnost gledate kroz ružičaste naočale, stoga je vrijeme da razvučete široki osmjeh i počastite se ponekim biranim komadom iz omiljenih trgovina u svom City Centeru one! A prije nego krenete u modni lov, provjerite odlične popuste koji sežu do 60% .

Savršenu inspiraciju za idući shopping pronaći ćete u novoj kampanji Back to shopping! koja pomiče vizualne i estetske granice, a nastala je pod kreativnim vodstvom i fotografskim objektivom Mladena Šarića. Kao idealna kulisa za snimanje odabran je upravo City Center one, a fantastični outfiti koje je složio poznati modni urednik Saša Joka svoj su puni sjaj dobili u trgovini bio&bio, izlogu poznatog branda C&A, modernom interijeru Mango dućana te na hodnicima samoga centra. JelenaNevena i Teuta iz agencije Colors Model Management pokazale su da nas čeka modno eklektično proljeće i ljeto te da nespojive kombinacije – jednostavno ne postoje.

Pustite mašti na volju pa kombinirajte različite geometrijske uzorke, ali ubacite i poneki animal print, romantiku naglasite cvjetnim uzorkom, nemojte odustati od crnih statement komada, a za pamtljiv futuristički look birajte snažne monokromne kombinacije. Trendi frizure u ovoj kampanji potpisuje hair stilistica Milena Maršić iz frizerskog studija Glamour, dok se jedan od najpoznatijih domaćih vizažista, Saša Joković, poigrao snažnim make-upom koji naglašava svježinu, prirodnu ljepotu i besprijekoran izgled. Kampanju koja najavljuje povratak shoppingu kamerom je zabilježio Timy Šarec, snimatelj poznat po suradnjama s portugalskim Vogueom.

Za još modne inspiracije posjetite City Mix&Match i odvažite se pomaknuti vlastite granice. Vidimo se u shoppingu u City Centeru one!