BEHIND THE SCENES: NOVA KAMPANJA!

Proljeće sa sobom donosi svježinu novih početaka – a to se odražava i na garderobi koja ima moć svakodnevici dati novu dimenziju.

Upravo ta proljetna svježina nadahnula je novu kampanju City Centera one! Fokus ove modne priče stavljen je na upečatljive artikle koji imaju moć unijeti posebnost u baš svaku situaciju, a kao lice kampanje pojavljuje se lijepa Nevena Dujmović iz agencije Colors Model Management.

Fantastičan kreativni koncept i fotografiju potpisuje poznati hrvatski fotograf Mladen Šarić koji je i u ovoj kampanji nadmašio očekivanja. U realizaciji njegove vizije pomogao je Saša Joka koji je pomno odabrao najbolje komade iz trgovina City Centera one i uvrstio ih u ovu modnu priču. Za zanimljivu frizuru pobrinula se Milena Mršić, dok se Tena Bašić vješto poigrala make-upom.

   

Za set design također je zaslužan Mladen Šarić, koji je u suradnji s Moranom Stinčić i Igorom Lenardom kreirao jedinstvene cvjetne skulpture koje su postale dio ove fascinantne priče.

  

Ako su vas vizuali nastali u ovom kreativnom procesu oduševili, pravo je vrijeme da zavirite iza kulisa i ulovite djelić atmosfere sa snimanja koje je uhvatio Timy Šarec.

Photo credits: Mladen Šarić, Timy Šarec