OSVOJITE SHOPPING U VRIJEDNOSTI 2000 KUNA

Pomozite City Centeru one i Radio Dalmaciji pronaći izgubljene vilenjake Djeda Božićnjaka i osvojite shopping u vrijednosti 2000 kuna!

Vilenjaci već 2 godine slušaju sobove i Djedicu kako oduševljeni pričaju o Dalmaciji, o našem moru, suncu i ljepotama. Zato je njih 10 odlučilo uzeti godišnji bez pristanka Uprave Laponije! Sad se skrivaju među nama!

Tražimo: Alabastera Winerchizlea, Changa Shlanga, Grmka Zelenkovića, Ljutka Paprića, Pierra de la Krošnju, Šljivka Šećera, Mowglija Pišića, Sebastijana Klackalicu, Raula Sancheza i Michaela Naglasa. Viđeni su tu po Dalmaciji prije 10ak dana, i od tada im se gubi svaki trag.

No, Božić kuca na vrata, stoga nemamo vremena na bacanje! Pomozite nam locirati vilenjake jer nalaznike očekuje shopping u vrijednosti od 2.000 kuna u City Centeru one. Sve što trebate jest slušati Radio Dalmaciju jer od 09. prosinca se vilenjaci javljaju preko Whatsappa u eter i kroz zagonetke otkrivaju gdje se nalaze.

Kako bistepomogli u potrazi, prijavite se već sada! Pošaljite SMS poruku sadržaja: POTRAGA, ime, prezime i adresa na broj 60478 (cijena poruke je 2,40 kn, PDV uključen). Nakon toga pričekajte poziv s Radio Dalmacije i priliku da otkrijte božićnu ekipu! Pravila možete pročitati ovdje. Sretno!