BUDI FASHION NA PLAŽI UZ CARPISU

Uživanje na plaži ne možemo zamisliti bez kupaćeg kostima i torbe kao mast have modnog dodatka, bilo da se radi o velikoj torbi za plažu ili onoj malenoj koja je samo točka na i vašeg savršenog ljetnog look-a.

Carpisa ima odgovor na svaki ljetni modni izazov, bilo da se radi o ljetnoj avanturi na plaži, ispijanju koktela u romantičnom beach baru ili ludim provodima na ljetnim festivalima. Intenzivni i vedri ljetni tonovi prevladavaju na modelima od rafije, pletiva i tkanine, dok efektne prozirne torbe od pvc materijala i gume osim što izgledaju cool, praktične su ako se zaputite na brod ili party gdje su vaše stvari izložene vodi.

 

Atraktivne torbe od rafije u Carpisa kolekciji pronaći ćete u raznim izvedbama, od torbica preko ramena s detaljima poput pompona ili resica, pa sve do klasičnih cekera s veselim aplikacijama. Kolekcija bogata raznim modelima, oblicima i veličinama, zadovoljit će svačiji ukus, ne samo da upotpuni vaš  look na plaži  već i u nešto ozbiljnijim odjevnim kombinacijama.

 

Ljetna sniženja su u tijeku, a Carpisa  kolekcija je trenutno dostupna na sniženju  od 30 – 50 %. Potražite svoju omiljenu torbu s Carpisa potpisom i sa stilom uživajte u ljetu.