BUDITE FACA I OSVOJITE GODIŠNJU ZALIHU TENISICA

Donosimo pet savjeta kako možete biti posebno uspješni u pretvaranju blagdana u superblagdane!

Prvi savjet

Okitite sami sebe! Da, budite faca i osvojite godišnju zalihu tenisica. Što trebate napraviti? Otiđite na budifaca.shooster.hr i otpustite sve kočnice, budite sve što poželite. Budite snjegović, Djed Božićnjak, Rudolf… Rijetke su prilike u godini kada nam je sve dopušteno, a ovo blagdansko doba je idealno za ludiranje.

 

Drugi savjet

Pratite Shooster na Facebooku i Instagramu i uživajte u kreativnosti. Sudjelujte u aktivacijama i saznajte gdje i kada se osvajaju najbolje tenisice koje možete zaželjeti ovog Božića.

 

Treći savjet

Skinite Shooster Viber stickere i šaljite ih frendovima. Vjerujte, nitko im ne može odoljeti. Probajte poslati samo jedan. Nema šanse.

 

Četvrti savjet

Posjetite Shooster web shop i potraži tenisice koje želite da vam donese Djed Božićnjak. S njim su u Shoosteru stalno u kontaktu, zaprima želje svakodnevno. Ne zaboravite javiti koji ste broj.

 

Peti savjet

Sjetite se onih koje niste dugo čuli, budite dobri prema bližnjima i daljnjima. Budite pozitivni i uživajte u ovo predivno blagdansko vrijeme. Jer, znate kako kažu, kako provedeš zadnje dane stare godine, takva će vam biti cijela nova.