ČAROBNA BOŽIĆNA PONUDA

Potraga za savršenim blagdanskim poklonom počinje u City Centeru one!

Stigao je najčarobniji mjesec od svih, a to znači samo jedno: blagdani su blizu! A blagdanski ugođaj zahvatio je i City Center one, stoga vas u omiljenom shopping centru čeka neodoljiva božićna ponuda. Ondje možete pronaći baš sve što vam je potrebno kako biste nadolazećim danima dodali posebnu čar i razveselili one koje najviše volite.

Naime, u ponudi ćete pronaći šarmantnu dekoraciju kojom ćete unijeti blagdanski ugođaj u svoj dom. Božićni aranžmani za vrata i stol, ukrasi za bor i adventski vijenci, neodoljive lampice i jedinstvene drvene jaslice izmamit će oduševljenje baš svih gostiju. Pronaći ćete tu i unikatne staklene kuglice, ukrase od keramike i druge sitnice koje će sasvim sigurno dati posebnu čar dekoraciji doma.

Sve sladokusce oduševit će i ponuda na City Pazaru kojoj je nemoguće odoljeti. Svježa riba, morski plodovi, meso i suhomesnati proizvodi bit će glavne zvijezde vašeg blagdanskog stola, a savršeno će ga upotpuniti friško pečeni kruh ili neodoljivi kolači iz domaće radinosti, koji su dio standardno fantastične ponude City Pazara. Naći ćete tu i druge domaće proizvode uz koje će blagdani postati za nijansu bolji: domaći mliječni proizvodi, domaća tjestenina, kupinovo vino, džemovi i pekmez…

Ako ste pak u potrazi za efektnim poklonom koji će sigurno oduševiti najmilije, prodajna mjesta s nakitom ne smijete zaobići!

I zato, već prilikom idućeg posjeta City Centeru one provjerite neodoljivu božićnu ponudu. Vidimo se!