ČAROBNI BOŽIĆNI SAJAM

Potraga za savršenim blagdanskim poklonom počinje u City Centeru one!

Stigao je najčarobniji mjesec od svih, a to znači samo jedno: blagdani su blizu! A blagdanski ugođaj zahvatio je i City Center one, stoga vas u omiljenom shopping centru čeka pravi božićni sajam. Ondje možete pronaći baš sve što vam je potrebno kako biste nadolazećim danima dodali posebnu čar i razveselili one koje najviše volite.

Naime, u ponudi ćete pronaći šarmantnu dekoraciju kojom ćete unijeti blagdanski ugođaj u svoj dom. Božićni aranžmani za vrata i stol, mirisne svijeće, ukrasi za bor i adventski vijenci, neodoljive lampice i neizostavni orašari sigurno će izmamiti oduševljenje baš svih gostiju. Pronaći ćete tu i jedinstvene ukrase od keramike, ali i ručno oslikane kuglice kojima ćete dati sasvim posebnu čar dekoraciji svoga doma. A upravo na ovom sajmu pronaći ćete i najljepše božićne zvijezde u gradu.

Sve sladokusce oduševit će i ponuda kojoj je nemoguće odoljeti. Tako imate priliku odabrati slasne domaće tradicionalne i ukusne kremaste kolače, a blagdanski stol upotpunit će i odlična ponuda svježe ribe, domaćeg pršuta i sira te najfinijih začina koji će svakom jelu dati mrvicu posebniji okus. Zazubice će sasvim sigurno izazvati i bogat izbor meda, džemova i sokova – koji mogu biti izvrstan poklon kada odlazite u goste.

Ako ste pak u potrazi za efektnom sitnicom koja će sigurno oduševiti vaše najmilije, jedinstveni nakit uvijek je dobra ideja. Dodate li tome ručno rađenu kozmetiku na bazi prirodnih sastojaka koja osvaja svojim mirisom, u kombinaciji s jadranskom morskom spužvom, imate spreman poklon koji će oduševiti baš svaku ženu u vašem životu.

A naći će se u božićnoj ponudi i različiti predmeti koji će još godinama čuvati najljepša sjećanja na ove blagdane, ali i neodoljive slike i divni suveniri od bračkog kamena.

I zato, već prilikom idućeg posjeta City Centeru one svratite na božićni sajam. Vidimo se!