CINEPLEXX ČASTI ULAZNICAMA

Uživajte u 2D ili 3D projekcijama po izboru jer svaka četvrta kino ulaznica je gratis!

Gledanje filmova na velikom platnu uvijek je poseban doživljaj. Udobna sjedala, ukusne kokice, pravo društvo i mrak kino dvorane potrebni su za početak nove pustolovine. I ništa ne može zamijeniti taj doživljaj. A kada u kino možete otići gratis – onda je baš sve savršeno!

Zato je Cineplexx osmislio posebnu akciju u kojoj je svaki vaš četvrti dolazak u kinobesplatan. Od 1.10. pa sve do kraja godine na blagajni kina zatražite voucher na kojem ćete prikupljati naljepnice prilikom dolaska u kino. Kada dođete četvrti put i skupite četvrtu naljepnicu – ulaznicu nećete morati platiti. Zvuči odlično, zar ne?

Javite prijateljima, rezervirajte svoje mjesto u udobnim sjedalima Cineplexx kina i bacite se na skupljanje naljepnica. Voucher vrijedi do 31.1.2021., a možete ga iskoristiti za 2D ili 3D film po izboru. Više saznajte na web stranicama kina.

Podsjećamo vas da je, prema odredbi Nacionalnog stožera civilne zaštite, konzumacija hrane i pića tijekom kinoprojekcija zabranjena. Sve dodatne mjere koje su poduzete u Cineplexxu kako biste pazili sebe i čuvali druge, provjerite na #ostanimoodgovorni.

Vidimo se!