CITY CENTER ONE DOBITNIK CERTIFIKATA COVID-19 COMPLIANT

City Center one drugu je godinu za redom dobio međunarodni certifikat Covid-19 Compliant.

Novi izazovi zahtijevaju prilagodbu, stoga je City Center one prošle godine postao prvi shopping centar u Hrvatskoj s međunarodnim certifikatom Covid-19 Compliant. Ove je pak godine stigla nova potvrda.

Naime, neovisna tvrtka SAFE Asset Group, sa sjedištem u Švedskoj, City Centeru one produljila je certifikat Covid-19 Compliant, odnosno potvrdu da centar funkcionira u skladu s najvišim međunarodnim standardima i smjernicama Svjetske zdravstvene organizacije.

Detaljnim neovisnim pregledom tako je utvrđeno da su poduzete sve mjere za sigurno funkcioniranje centra u vrijeme pandemije koronavirusa te je osigurano njihovo strogo pridržavanje, pri čemu je naglasak stavljen na usvajanje i provođenje najbolje međunarodne prakse i standarada, uz kvalitetno održavanje komunikacije sa zakupcima i posjetiteljima.

Međunarodno priznanje Covid-19 Compliant još jedan je dokaz da City Center one na prvo mjesto stavlja svoje posjetitelje, njihovu dobrobit, zaštitu i sigurnost te osigurava najviše standarde za poslovanje svojih zakupaca. Imajući na umu da novo normalno u vrijeme pandemije koronavirusa svakodnevno donosi brojne izazove, ovo priznanje pokazuje spremnost centra na brze reakcije i prilagodbe, progresivno razmišljanje te neprestanu brigu za dobrobit svih u City Centeru one.

Vidimo se u shoppingu!