CITY DARUJE 50.000 KUNA

City Center one slavi rođendan, ali pokloni čekaju upravo vas! Čak 50.000 kuna te brojni drugi pokloni spremni su za veliku proslavu.

Rođendanskim popustima koji vas čekaju ovog vikenda, 16. i 17. listopada, uistinu je teško odoljeti. A zašto biste uopće i pokušavali kada po super cijenama možete kupiti baš sve što vam treba – bilo za sebe, bilo za svoje najmilije.

Upravo zato će vas razveseliti vijest da tijekom rođendanskog vikenda vaš shopping vrijedi više! Tako City Center one Split nagrađuje vašu kupnju sa čak 50.000 kuna, ali i drugim neodoljivim poklonima, sve što trebate jest sačuvati račune iz shoppinga kojeg obavite tijekom vikenda te svratiti u City Store, šarmantni kutak gdje možete preuzeti svoju nagradu.

Ovisno o iznosu kupnje, preuzmite svoj poklon:

  • za kupnju iznad 200 kuna, zasladite se macaronsima
  • za kupnju iznad 400 kuna preuzmite mini pjenušac
  • za kupnju iznad 600 kuna preuzmite posebno izdanje City Center one kreme
  • za kupnju iznad 800 kuna preuzmite ulaznicu za film po izboru zajedno s kokicama u Cineplexxu
  • za kupnju iznad 1000 kuna preuzmite poklon bon City Centera one u vrijednosti od 100 kuna

Poklone možete preuzeti s računima izdanima 16. i 17. listopada, a imajte na umu da se računi zbrajaju. Jedna osoba može preuzeti jedan poklon, a broj poklona je ograničen i vrijedi do isteka zaliha.

A kakav je to rođendan bez prave rođendanske fotografije? Zato vas čeka poseban kutak u kojemu će nastati neodoljive rođendanske fotografije vrijedne objave na Instagramu. Uključite li svoju kreativnost i pravi hashtag, možda budete među sretnicima čije će fotografije biti i nagrađene.

I ne zaboravite da s računima u vrijednosti od minimalno 200 kuna svratite na Mjesto za informacije gdje ćete dobiti pečat u svojoj shopping putovnici jer tijekom rođendanskog vikenda vas očekuju dvostruki pečati.

Pozivnicu ste dobili! Nabacite osmijeh na lice i zabavite se na omiljenoj rođendanskoj proslavi! Vidimo se!