CITY STYLE SWAP S GABRIJELOM BUDIMIR I KATARINOM SMOLIĆ

Što se dogodi kada dvije ljubiteljice mode s potpuno različitim stilom odluče odjenuti jedna drugu? Fantastičan video koji pokazuje koliko je moda raznolika i kreativna.

Ovoga puta u CityStyleSwap svijet zakoračile su poznata fashionistica i stilistica Gabrijela Budimir te modna dizajnerica Katarina Smolić. Njih dvije odlikuje jedinstven i upečatljiv stil. Gabrijela voli različite stilove koje kombinira na sebi svojstven način, a haljine su odjevni predmet bez kojeg ne može zamisliti svoje modne kombinacije. Katarina pak voli kombinirati različite stilove te svoj modni izričaj izražava kroz glazbu, odnosno različite glazbene žanrove.

U samo 30 minuta iz bogate ponude trgovina City Centera one djevojke su odabrale outfit s wow efektom, u kojem će njihova ‘protivnica’ isprobati jedan potpuno različit stilski izričaj od onoga kojega preferira svakodnevno, a kako su se snašle na tom modnom polju pogledajte u videu.

Svakako pratite i našu Facebook stranicu City Center one Split , gdje ćete saznati sve o nagradnom natječaju koji vam pripremamo, a u kojem ćete moći osvojiti jedan od artikala koje su djevojke odabrale u svom modnom izazovu.