CITY STYLE SWAP

Što možemo očekivati kada dvije ljubiteljice mode s potpuno različitim stilom odluče odjenuti jedna drugu – fantastičan video koji pokazuje koliko je moda raznolika i kreativna.

U prvom videu pod nazivom CityStyleSwap, kojeg predstavlja City Center one u suradni s FASHION.HR Style Community, uloge zamjenjuju poznata modna blogerica Barbara Repe i jedna od naših najuspješnijih modela Kristina Šalinović.

Njih dvije odlikuje jedinstven i upečatljiv stil. Barbara voli boje i uzorke te često svoj stil opisuje kao eklektičan, dok je Kristina vjerna crnoj boji i rokerskom stilu. Trgovine City Centera one njihovo su modno polje, a u samo 30 minuta iz bogate ponude odabrale su outfit s wow efektom, u kojem će njihova ‘protivnica’ isprobati jedan potpuno različit stilski izričaj od onoga kojega preferira svakodnevno.

Svakako pratite i našu Facebook stranicu City Center one Split, gdje ćete saznati sve o nagradnom natječaju koji vam pripremamo, a u kojem ćete moći osvojiti jedan od artikala koje su djevojke odabrale u svom modnom izazovu.

Pogledajte kako to izgleda kada one zamijene svoj stil.