Uz City StyleClass do nagrade

City StyleClass je novi video projekt nastao u suradnji City Centera one i Fashion.hr-a, koji će vam u svega par minuta predstaviti najnovije modne trendove. Pogledajte praktične savjete i odličan odabir ljetnih favorita garderobe u režiji modela i influencerice Lidije Lešić.

Vrući ljetni dani idealni su za razigrati svoje modne kombinacije. A to najbolje zna Lidija Lešić koja svojim outfitima na Instagramu svakodnevno oduševljava više od 20 000 pratitelja.

Upravo zato prepustili smo joj glavnu riječ u City StyleClass projektu, video formatu koji će se sasvim sigurno svidjeti svim fashionisticama. Kako savršeno kombinirati boje, uzorke i materijale te stvoriti efektne ljetne outfite za kojima će se svi okrenuti, otkrit ćete u svega par minuta.

Inspirirajte se videom, pa požurite u svoj City Center one i već danas pokažite kako ste savršeno naučili svoju modnu lekciju.

A modnu lekciju iz City StyleClass videa savršeno je savladala pobjednica našega Instagram natječaja @saravnvc koja je osvojila shopping u vrijednosti od 1.000 kuna u svom City Centeru one – upravo njen ljetni outfit odabrali smo kao najupečatljiviji. Bravo!

Uživajte u ljetu i igranju modnim trendovima.