CRVENA U PROSINCU JE ‘MUST HAVE’

Crvena je boja strasti, ljubavi, ali i božićnih blagdana, stoga u prosincu opravdano dolazi u modni fokus, a Guess ima odličan izbor.

Stoga ako želite zablistati na svečanostima odjenite crvenu haljinu, a sve ostalo neka bude minimalistički i budite sigurni da ćete biti glavna zvijezda večeri. U slučaju da niste toliko hrabri odaberite crvenu bluzu ili običnu majicu koju možete kombinirati u bezbroj kombinacija – uz suknju, traperice, ispod prsluka ili samostalno.

Ako ste jedna od onih koji ne vole previše privlačiti pažnju tada odaberite Guess modni detalj poput torbe, remena, šala, kape, rukavica ili hulahupki – u crvenoj boji. Takvim odabirom ne možete pogriješiti, a ujedno ćetosvježiti svoj modni outfit i podići ga na višu razinu zahvaljujući toploj nijansi crvene.

 

Također, crvena boja povezana je s romantikom, a tumači se kako darivanje crvenih komada odjeće znači kako želite sreću onome kojemu poklanjate. Čak i kada ne znate što biste odabrali za dragu osobu, trendi Guess novčanik uvijek je odlično rješenje, a uz jednu od teorija da crvena boja ujedno donosi i bogatstvo, ovakav poklon ne može biti bolji.