DANI NIKOLE TESLE

Posjetitelji City Centera one imat će priliku uživati u izložbi posvećenoj Nikoli Tesli.

On je veliki genij za kojega se kaže da zadužio svijet. Taj nevjerojatni znanstvenik s više od 200 patentiranih izuma zaslužan je za komfor koji danas uživamo. No, koliko uistinu znamo o inovatoru iz Smiljana?

Upravo vještinu, strast i upornost koja je prožimala rad Nikole Tesle, City Center one pokušao je oživjeti kroz jedinstvenu  izložbu Dani Nikole Tesle čiji je cilj odati počast jednom od najvažnijih znanstvenika 20. stoljeća povodom 165. godišnjice njegova rođenja. U izložbi možete uživati od 16. do 21. studenog u City Centeru one.

Ova zanimljiva izložba tako će na jednom mjestu obuhvatiti poznate i manje poznate činjenice o ovom velikom geniju koji je za života često bio neshvaćen i odbijan, ali što ga nije spriječilo u njegovim nevjerojatnim pothvatima. Posjetitelji će tako imati priliku i doživjeti neke od njegovih najpoznatijih izuma, ali i uživati u prikazu lika i djela ličnosti koja je svojim radom uvelike oblikovala budućnost.

Ne propustite odličnu priliku i spojite ugodno s korisnim: obavite shopping i saznajte sve o čovjeku kojemu svijet duguje stvarno mnogo. Vidimo se!