Djeca za djecu

Ovih blagdana učinite dobro djelo uz studente Ekonomskog fakulteta i City Center one te se zabavite uz odličan koncert!

Prosinac je već tradicionalno vrijeme darivanja. Čini se kako hladno vrijeme budi ono najtoplije u ljudima pa se u ovo predblagdansko doba uvijek rado sjetimo onih manje sretnih. A kako i mali mogu učiniti velika djela, već treću godinu za redom dokazuju nam studenti Ekonomskog fakulteta u Splitu. Naime, pod mentorstvom prof. dr. sc. Smiljane Pivčević, oni organiziraju humanitarnu manifestaciju Djeca za djecu.

U suradnji s dječjim vrtićima u Splitu i okolici, s ljubavlju su izrađeni razni božićni ukrasi, čestitke i igračke koje ćete moći po simboličnim cijenama kupiti na štandu u prizemlju City Centera one sve do 22. prosinca, a sav prihod od prodaje donirat će se udruzi Sindrom Down 21 u Splitu. Osim ručno rađenih božićnih ukrasa, na štandu imate priliku kupiti i humanitarnu lutriju s vrijednim nagradama.

Uz pomaganje, blagdani ne mogu proći bez pjesme! U srijedu, 18. prosinca s početkom u 17 sati možete uživati u najljepšim izvedbama blagdanskih pjesama na velikom božićnom koncertu Djeca za Djecu. Klapa Cambi, Grupa Viva, Antonia Dora Pleško i Elvis Sršen Noa tek su dio izvođača koji će zabaviti publiku, a cijeli raspored provjerite ovdje.

Nakon koncerta, u 20h izvlačit će se humanitarna lutrija te će biti proglašeni dobitnici aukcija koje se odvijaju na Facebook stranici, čime će se zaokružiti ova lijepa priča.

Dođite, pokažite veliko srce i zabavite se!