Dječji kulinarski kutak

Na City Food Festivalu, od 23. do 25. veljače, kuhat će veliki, ali će kuhače u ruke uzeti i mali kuhari u kulinarskom kutku osmišljenom baš za njih!

Uz pomoć iskusnih kuhara na zanimljivim radionicama mališani će naučiti pripremati jednostavna slatka i slana jela i ludo se zabaviti. I vi im se pridružite te sa svojim malim chefovima sudjelujte u obiteljskim dvobojima i osvojite fora nagrade. Oni koji posebno vole eksperimente u kuhinji mogu se uključiti i u veliko natjecanje malih kuhara za titulu Malog City chefa! Uz slavu, najboljeg kuhara očekuju i vrijedne nagrade – poklon bon City Centera one u iznosu od 500 kuna!

Dječji kulinarski kutak otvoren je u petak, 23. veljače od 16 do 20, u subotu, 24. veljače od 11 do 20 te u nedjelju, 25. veljače od 11 do 20 sati.

A posebno iznenađenje bit će dolazak poznate televizijske glumice i voditeljice Doris Pinčić Rogoznica. Ona će s malim kuharima razmijeniti tajne te im pomoći da postanu još bolji. Kuhanje s Doris na rasporedu je u subotu, 24.02. od 13:30 sati.

Dovedite svoje male kulinarske genijalce na City Food Festival i neka uživaju u programu kreiranom baš za njih.