DM SAVJETNICA ZA ŠMINKANJE

Donosimo najljepše iznenađenje za sve make-up ljubiteljice! U dm prodavaonici vas očekuje dm beauty savjetnica koja će vam pomoći odabrati idealan ruž ili puder, pokazat će vam najnovije trendove u šminkanju i još mnogo toga!

Ljubitelje make-upa koje žele naučiti više o proizvodima i tehnikama nanošenja make-upa očekuju novi sadržaji u dm prodavaonici u City Centeru one u kojoj stručno educirane djelatnice dm-a pružaju uslugu besplatnog savjetovanja u odabiru i nanošenju make-upa te ih upoznaju s raznolikom ponudom dekorativne kozmetike u dm-u. Djelatnice dm-a koje pružaju usluge savjetovanja educirala je poznata hrvatska vizažistica Marija Butković, i to o ključnim tehnikama njege lice, konturiranja te nanošenja baze i rumenila.

A za kupnju proizvoda odabrane dekorativne kozmetike Max Factor, L’Oréal, Bourjois, Maybelline i Rimmel u vrijednosti iznad 200 kn na blagajni možete preuzeti poklon-bon za besplatno šminkanje*.

*Poklon-bon za besplatno šminkanje vrijedi 60 dana od izdavanja i moguće ga je iskoristiti uz prethodnu rezervaciju termina. Termini održavanja aktivnosti: četvrtak i nedjelja od 16 do 20 sati, petak i subota od 16 do 21 sat. Termini su podložni promjenama.