DO 50% POPUSTA UZ KUPONE IZ STILA

Ove subote potražite novi broj magazina Stil uz Slobodnu Dalmaciju jer vas čekaju kuponi uz koje 7. i 8. rujna ostvarujete do 50% popusta u omiljenim trgovinama u City Centeru one.

Pripreme za novu školsku godinu počinju u City Centeru one! Potražite baš sve što vašim školarcima treba za nove izazove i povratak u školske klupe pretvorite u pravu zabavu.

Zavirite u Baby Center, Idexe i OVS te pronađite neodoljive modne kombinacije u kojima će vaši mališani postati zvijezde školskih hodnika. A kako bi sigurnim korakom krenuli u nove izazove, svratite u Skechers, ShoeBeDo, Mass i PitaRosso i uz odlične popuste zajedno odaberite nove cipele ili tenisice.

A nakon što u potpunosti opremite svoje đake, vrijeme je da u vlastitu garderobu unesete dašak jeseni. Traperice, kožne jakne i gležnjače must-have su komadi jeseni, stoga iskoristite priliku i kupite ih povoljnije uz kupone. A ne bi bilo loše ni make-up prilagoditi novom godišnjem dobu, zar ne?

Stoga u subotu požurite po novi broj magazina Stil i sve do nedjelje uživajte u shoppingu po najboljim cijenama. Popis popusta koji vas očekuju u City Centeru one saznajte na linku Stil kuponi.