DODIĆ GOLD&DIAMONDS

Poznati brend Dodić se uselio u redizajnirani prostor i izgleda super!

Smješten u prizemlju City Centera one, ovaj domaći brand bilježi značajnu prekretnicu u prisutnosti brenda u dalmatinskoj regiji, nudeći izvanrednu kolekciju dijamantnog i drugog nakita te vrhunsko i luksuzno iskustvo kupnje iznad svakog očekivanja.

Novi poslovni prostor Dodić Gold&Diamonds, na lokaciji do ranije Zlatarne Dodić, na 140 m2 dizajnirali su talijanski arhitekti u prepoznatljivom stilu.

Novi prostor znatno je veći i odražava koncept maloprodajnog dizajna s namjerom da se kupcu osjete toplim i privlačnim za kupovinu finog nakita.

Smješten samo nekoliko minuta od glavnog južnog ulaza, novi će vam prostor zasigurno zapeti za oko. Dekorativni elementi, mjedeni detalji odražavaju ugodan dekor cijeloga prostora, dok plišane stolice od kraljevskog ljubičastog baršuna djeluju u harmoniji s kristalnim predmetima.

Dodić Gold&Diamonds raduje se što može poželjeti dobrodošlicu svakom kupcu. No, prava privlačnost je, naravno, ono što je u izlozima i iza stakla unutar ovog renoviranog prostora.