DOĐITE NA LADIES NIGHT

Zabavite se na posljednjem ženskom druženju ove godine.

Pozovite prijateljice i dogovorite uživajte pred velikim platnom Cineplexxa City Center one! Naime, u četvrtak, 28. prosinca, na rasporedu je posljednje ovogodišnje izdanje Ladies Nighta s pravom filmskom poslasticom.

Od 20 sati ćete pred velikim platnom imati priliku gledati film Samo ne ti, komediju u kojoj Sydney Sweeney i Glen Powell imaju glavne uloge. Glavni likovi,  Bea i Ben, izgledaju kao savršen par, ali nakon nevjerojatnog prvog spoja dogodi se nešto što njihovu vatrenu privlačnost pretvori u led – sve dok se neočekivano ne nađu zajedno na vjenčanju u Australiji. Odlučuju se upustiti u igru i pretvarati da su par – a kako će sve završiti, otkrit ćete u četvrtak.

Prije same projekcije, sjajnu večer započnite u predvorju Cineplexxa uz piće dobrodošlice, a sve posjetiteljice razveselit će i sjajan poklon za koji se pobrinuo dm, dok su Juliana nails za sve posjetiteljice osigurali voucher. I kada se udobno smjestite u dvorani, ne zaboravite pogledati ispod sjedala obzirom na to da one najsretnije posjetiteljice očekuje poseban poklon Juliana nailsa.

Okupite prijateljice, kupite ulaznice i uživajte u fantastičnoj večeri. Vidimo se!