Dođite na najveći Auto moto salon u Dalmaciji

City Center one od 21. do 25. ožujka postaje nezaobilazno mjesto za ljubitelje automobila i motocikala!

Naime, upravo ovdje će se održati 7. po redu Auto moto salon na kojemu će brojni izlagači predstaviti svoje najnovije i najuspješnije modele.

Kao i prethodnih godina, najveći Auto moto salon u Dalmaciji, u organiziaciji Slobodne Dalmacije i City Centera one, i na ovogodišnjem će izdanju posjetiteljima na jednom mjestu ponuditi sve novitete iz auto i moto industrije te im zagolicati maštu limenim ljubimcima koje nemaju priliku vidjeti svakoga dana. A popis izlagača zvuči uistinu sjajno: neodoljive modele predstavit će Mercedes, Suzuki, Volvo, Mazda, Subaru, Renault i Dacia, Hyundai, Ford, Kia, Infiniti te Kramar.

U prizemlju centra Mercedes-Benz će pažnju plijeniti svojim sportskim modelom AMG GT S NIGHT-Paket, koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Dok uživaju u pogledu na ovaj senzualni model, posjetitelji će mislima osvajati nove ceste.

Na ovogodišnjem salonu očekuju vas i premijere! Renault će tako posjetitelje oduševiti sa čak dvije premijere svojih električnih modela: simpatičnim Twizyjem koji unosi živost u svako putovanje te 100% električnom modelom Zoe koji će vas osvojiti jednostavnošću i performansima.

Za avanturiste nemirnog duha, Dacia je spremila posebno iznenađenje: premijeru Novog Dustera! Moderne i robusne linije ovog atraktivnog terenca na svakom putovanju stavit će avanturu na program.

Ne morate otputovati daleko da biste vidjeli najnovije i najuspješnije modele zvučnih imena automobilske industrije, dovoljno je svratiti  u City Center one.  Ulaz na Auto moto salon je za sve posjetitelje besplatan.

Dobro došli!