DRAŽESNI SREBRNI MOTIVI U ZNAKU PRVE LJUBAVI

Nova proljetna kolekcija nakita zlatarnice Zaks izražava najprofinjeniju stranu žene i idealan je poklon u nadolazećim proljetnim svečanostima.

Mnogi kažu da se nikada ne voli kao prvi put – nezaboravno, nevino i čisto. Isto su prepoznali i u zlatarnici ZAKS te lansirali neodoljivu kolekciju minimalističkog nakita koja je nosiva baš svakog dana. Fantastičan svijet djetinje zaigranosti prikazan je u srebrnoj adaptaciji ovih profinjenih ukrasa koji zrače modernom elegancijom i ljupkim dizajnom.

Najatraktivniji komad kolekcije uvjerljivo je prsten pečatnjak koji svoj veliki povratak na modne piste može zahvaliti high street brendovima, a sada je zasjao i u novoj Zaks kolekciji. Ovaj masivni modni dodatak osvaja publiku diljem svijeta, naročito svojim raznovrsnim gravurama koje ne umanjuju njegovu eleganciju jer mu dodaju nježnu notu romantičnog prizvuka.

Bogati opus naušnica u proljetnoj kolekciji krije male i senzualne ukrase kojim će mnogi rado upotpuniti dnevni look ili dodati modni akcent večernjim izlascima. U kompletu s njima, vesele ogrlice svojim dizajnom privlače pažnju i dozivaju toplije dane dok se narukvice dražesnih simbola, ujedno i zaštitni znak kampanje, međusobno nadopunjuju i nastavljaju pripovijedati priču o neprikosnovenoj povezanosti.

Stoga, posjetite zlatarnicu Zaks i razveselite sebe ili svoje najmilije. Neka se darovi za posebne prilike prenose iz generacije u generaciju!