IDEALNE JESENSKE KOMBINACIJE ECCO CIPELA

Jesensko doba godine posebno je zabavno za sve zaljubljenike u modu: dolazak novih trendova, boja i materijala savršen je za novu modnu priču.

ECCO predstavlja svoju jesensku priču o aktualnim modelima u modnoj igri s Jelenom Veljačom koja je prva prošetala nove komade iz jesenske kolekcije. Pregršt modela, od visokih čizama, do gležnjača i formalnih ravnih modela, čini ECCO idealnim brandom za modernu ženu koja ne pristaje na kompromis kad su u pitanju dizajn i kvaliteta.

Jelena, poznata ikona prepoznatljivog stila  prošetala je nove ECCO modele te nam je još jednom poslužila kao inspiracija za nove jesenske lookove.

ECCO predstavlja nove modele visokih čizmi i gležnjača ženstvenih silueta, izrađene od vrhunskih koža te pružaju inovativnu udobnost. Upravo Jelena je u ovoj modnoj igri pokazala kako biti stylish u svakoj prigodi i kako je odabir prave obuće uvijek glavna okosnica svake modne kombinacije.

Bez obzira preferirate li visoke modele ili par gležnjača za dinamičnu svakodnevnicu, ECCO Shape kolekcija koja dolazi iz danske kompanije garanira vam udobnost tijekom cijelog dana. ECCO svoju priču ne temelji samo na posebnoj tehnologiji koja omogućava da čak i visoka potpetica bude udobna za cjelodneveno nošenje, već s ponosom ističe i inovacije u proizvodnji vrhunskih koža.

Što je novo kod danskog proizvođača obuće ECCO donosimo u videu kojeg možete pogledati niže:

Video: Iluminol
Fotografije: John Pavlish