FAMILY DAY U CINEPLEXXU

Vrijeme je za obiteljsko druženje uz najzabavnije trolove!

subotu28. listopada od 11 do 17 sati uživajte u animiranom hitu Trolovi 3: Bend na okupu.

Omiljeni trolovi treći vas put vode u fantastičnu avanturu. Naime, Poppy i Branch sada su i službeno par! Kako se zbližavaju, Poppy otkriva da Branch ima tajnu prošlost – nekada je sa svoja četiri brata bio dio njezinog omiljenog boybanda BroZone. Bend se, baš kao i obitelj, raspao dok je Branch još bio beba i od tada nije vidio svoju braću. No, kada Branchovog brata Floyda zbog njegovog glazbenog talenta otme par opakih zlikovaca Velvet i Veneer, Branch i Poppy kreću na emotivno putovanje kako bi ponovno ujedinili braću i spasili Floyda od sudbine puno gore od same opskurnosti pop-kulture. Hoće li u tome uspjeti, otkrit će svi oni koji pogledaju film.

Osim uzbudljive avanture pred velikim platnom, zahvaljujući Kid’s Jungle igraonicizabavnih aktivnosti neće nedostajati ni u predvorju kina. Uz sve to, mali posjetitelji moći će napraviti i upečatljive trol frizure ili uživati uz facepainting.

Dođite na Family Day u Cineplexx City Center one ove subote i uživajte u zabavi za cijelu obitelj. Više saznajte na Family Day u Cineplexxu.