FAMILY DAY U CINEPLEXXU

Vrijeme je da obitelj odvedete u Cineplexx City Center one i zabavite se uz najnovije animirane hitove!

U nedjelju, 30. lipnja od 11 do 17 sati uživajte u animiranim hitovima Priča o igračkama 4 i Tajni život ljubimaca 2 po super cijeni već od 22 kune.

Četvrti nastavak uzbudljive animirane avanture Priča o igračkama donosi priču prožetu prijateljstvom i humorom. Glavni junak Woody ponovno se upušta u neočekivanu pustolovinu koja uključuje ponovno druženje s njegovom davno izgubljenom prijateljicom Bo Peepom. Kako će ova uzbudljiva priča završiti, saznajte u nedjelju.

Brojne mališane oduševit će drugi nastavak filma Tajni život ljubimaca 2, koji otkriva odgovor na pitanje što ljubimci rade kada im vlasnici nisu u kući. Max, Grudica, Gigi i ostatak bande ovoga puta pokušat će se suočiti sa svojim najvećim strahovima, a na velikom platnu otkrijte hoće li im to uspjeti.

Osim u odličnim animiranim hitovima, mališani će se u predvorju kina zabavljati uz kreativne radionice te radionice na kojima ih čeka UHU poklon iznenađenja, facepainting i niz drugih zabavnih aktivnosti. Naravno, čeka ih i druženje s maskotama!

Više saznajte na Cineplexx Family day.