FAMILY DAY U CINEPLEXXU

Vrijeme je da obitelj odvedete u Cineplexx City Center one i zabavite se uz najnovije animirane hitove!

U nedjelju, 10. studenog od 11 do 17 sati uživajte u animiranim hitovima Everest: Mladi Jeti i Obitelj Addams po super cijeni već od 22 kune.

Uzbudljiva animirana avantura Everest: Mladi Jeti prati tinejdžerku Yi koja se na krovu svoje zgrade u Šangaju susreće s mladim Jetijem. Kako bi ujedinila ovo biće sa svojom obitelji, ona se sa prijateljima Jinom i Pengom upušta na epsko putovanje do Everesta. Hoće li uspjeti u svome naumu te hoće li se nakon toga uspješno vratiti kući, saznat ćete u nedjelju.

Brojne mališane oduševit će pak jedna od najčudnijih i najstrašnijih obitelji na svijetu – Obitelj Addams! Ovoga puta neobični likovi sukobljavaju se s lokalnom TV zvijezdom Margaux Needler, koja ih pod svaku cijenu želi otjerati iz susjedstva. Otkrijte hoće li obitelj Addams pokleknuti i napustiti svoj strašni dom ili će ipak uspjeti izgladiti strašnu situaciju.

Osim u odličnim animiranim hitovima, mališani će se u predvorju kina zabavljati uz kreativne radionice, facepainting i niz drugih zabavnih aktivnosti. Naravno, čeka ih i druženje s maskotama!

Više saznajte na Cineplexx Family day.