FESTIVAL ELEKTRIČNE MOBILNOSTI

Budite dio EVolucije u City Centeru one od 3. do 5. ožujka.

Electric EVolution festival, prvi festival električne mobilnosti u Hrvatskoj, koji okuplja stručnjake, entuzijaste i sve zainteresirane na području električne mobilnosti, ponovno dolazi u City Center one, ali ove godine u još boljem izdanju.

Tijekom čak tri dana trajanja festivala moći ćete pogledati aktualnu ponudu automobilskih brandova i zastupnika koji u svom portfelju nude električna i plug-in vozila, među kojima su TESLA, Porsche, VW, Škoda, Cupra, Peugeot, Hyundai, MG, Ford, Opel i DFSK, Volvo, Renault te Dacia, a moći ćete istražiti i popratne segmente elektro industrije kao što je e-motor. A ovaj će festival ponuditi čak šest premijera: VW ID. BUZZ, Škoda Enyaq RS Coupe, Ford Mach E, MG Marvel R te Peugeot 408 Hybrid . Osim toga, imat ćete priliku provozati automobile marke Tesla.

U sklopu festivala, posjetitelji sasvim besplatno mogu sudjelovati i na stručnoj B2B konferenciji Electric EVolution FORUM: Električna Evolucija u Splitsko-dalmatinskoj županiji pod pokroviteljstvom tvrtke Siemenes Hrvatska. Govornici iz različitih područja djelovanja tako će u petak, 3. ožujka od 10h u kinodvorani Cineplexxa svim zainteresiranima reći više o elektromobilnosti te projektima i planovima koji će obilježiti naredni period u ovoj županiji. Raspored možete provjeriti u nastavku.

Vidimo se od 3. do 5. ožujka u City Centeru one!