FILMSKE POSLASTICE U PROSINCU

Koliko dobrih filmova stane u period do kraja godine? Sudeći po najavama iz Cineplexxa, jaaako puno!

Prosinac u kinodvoranama nikada nije bio uzbudljiviji! Naime, nakon što su Ana i Elsa svojom avanturom u Čarobnoj šumi ponovno izazvale euforiju među malima i velikima, čini se da Snježno kraljevstvo 2 neće biti jedini filmski hit po kojemu ćemo pamtiti kraj ove godine.

Od uzbudljivih trilera, preko akcijskih avantura i biografskih drama, pa sve do romantičnih komedija i baleta – u Cineplexxu će se naći ponešto za svakoga.

Drugi tjedan prosinca ledi krv u žilama misterioznim hororom Black Christmas, odličnim izborom za sve koji ne vole sladunjave filmove s happy endom. Za one koji su pak potpuna suprotnost, odličan odabir je romantična komedija Znaš li čuvati tajnu.

Ako rečenica Luke, I’m your father u vama izaziva uistinu veliko uzbuđenje, onda sigurno znate što je na rasporedu ove zime. Uz novi, deveti nastavak filmskog serijala pod nazivom Ratovi zvijezda – uspon Skywalkera, zaputite se na epsko putovanje u udaljenu galaksiju i uživajte u baš svakom koraku.

Margot Robbie, Nicol Kidman i Charlize Theron udružile su snage u biografskoj drami One su bombe, kojom su nas ponovno uvjerile da pravi život stvarno priča najbolje priče. Vašu pažnju definitivno će uloviti i film Nakon vjenčanja u kojemu će vas Michelle Williams i Julianne Moore polako, ali sigurno potaknuti na preispitivanje odluka koje ste dosad donijeli.

Sprema se pravi hit i za mališane: u odličnoj animiranoj komediji Špijunaža i kamuflaža pratit će Lancea i Waltera u avanturama u koje ih vodi svijet internacionalne špijunaže.

A što bi prosinac bio bez Orašara? Božićnu čaroliju koja stiže ravno iz Bolšoj teatra pratite iz udobnosti svoga omiljenog kina i probudite blagdanske osjećaje u sebi.

I zato, priuštite sebi i svojim najmilijima filmski prosinac u Cineplexxu!